Falck söker prestigelös Redovisningsekonom

Rekryterare
Falck Sverige
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 20 december 2018
Stängs
den 19 januari 2019
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du prestigelös och trivs i en roll där du jobbar hands on med redovisningen för flera olika bolag? Trivs du dessutom med att jobba i en miljö som är föränderlig? Är du samtidigt en problemlösare som gillar att jobba i grupp? 

Då har Falck ditt nästa jobb!
Falck söker en självgående redovisningsekonom till huvudkontoret på Lidingö. Du välkomnas in i en grupp som samarbetar och är hjälpsamma mot varandra. Tjänsten innebär mycket eget ansvar samtidigt du har supporterande roll både internt men även externt.

 Arbetsuppgifter; 
Du kommer självständigt ansvara för ett eller flera olika bolag inom Falck koncernen med den löpande redovisningen samt att du kommer b.la. jobba med;

  • Avstämningar
  • Månadsbokslut
  • Moms
  • Ansvarig för anläggningsregistret

 I tjänsten ingår även bokförings ansvar för en dansk filial samt support mot Indien och delarna som är outsoursad dit. Detta ställer krav på att du är flytande i engelska.

Din bakgrund; 
Du har jobbat med ovanstående arbetsuppgifter i minst 5 år. Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi är det en merit men inget krav. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och framför allt i Excel. Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska.

För att trivas hos Falck är du prestigelös och flexibel, jobbar noggrant och strukturerat samtidigt som du är serviceinriktad. Du trivs i en föränderlig miljö och är inte rädd för att jobba med både högt och lågt. 

Ansökan; 
I denna rekrytering samarbetar Falck med SJR. Skicka in Din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se . Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anette Skantz, 076-647 16 66

Vi ser fram emot din ansökan!  

Falck Sverige omfattar affärsområden Assistans, Emergency och Healthcare. Falck som bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906) är nordens största entreprenör i personvårds- och räddningstjänster hos såväl myndigheter som företag. 

Under mer än 100 år har Falcks uppdrag varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade.