Säljande rekryteringskonsult

Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 21 december 2018
Stängs
den 20 januari 2019
Kontakta
Dan Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ponto söker rekryteringskonsult med Driv
Vi är ett snabbt växande bemannings och rekryteringsbolag. Vi söker nu en säljande rekryteringskonsult till vårt kontor i Stockholm.

Är du den vi söker?
Du är affärsdriven, har lätt för att skapa förtroende och bygga relationer. Du är tävlingsinriktad, entusiastisk i ditt säljarbete, har en hög integritet och ärlighet. Du har en förmåga att utveckla och inspirera andra.

Vi söker dig med erfarenhet från en säljande rekryteringsroll, gärna från ett medelstort företag och du trivs i en växande organisation med flexibilitet och korta beslutsvägar. Du har en bakgrund som rekryteringskonsult och det är meriterande om du haft personalansvar tidigare. Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning. 

Arbetsbeskrivning:
Tjänsten innebär nykundsbearbetning, merförsäljning och du kommer att ha kundansvar. Du kommer löpande ha kontakt med både kunder, kandidater och konsulter. Tillsammans med ditt team driver du hela tillsättningsprocessen, från kravprofil till intervju och kandidatpresentation. Rollen ställer krav på god struktur i kombination med öppenhet för flexibilitet i ditt dagliga arbete.

Du rapporterar till vår regionchef. Tjänsten utgår från vårt kontor i Stockholm. 

Vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan dock senast 2019-01-31.

För mer information om tjänsten kontakta Dan Andersson 072-222 71 70.

Liknande jobb

Liknande jobb