Platschef till BTH Bygg

Rekryterare
BTH Bygg
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 december 2018
Stängs
den 21 januari 2019
Kontakta
Henrik Nyberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

BTH Bygg fortsätter växa och har tydliga mål till år 2021 med många spän­nande projekt i pipelinen. Bolaget erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Är du driven och redo för nästa steg i karriären? Nu söker bolaget en Platschef till ett av deras spännande ROT-projekt i norra Stockholm.

Vi är ett mellanstort byggbolag som är tillräckligt stora för att ta oss an komplexa projekt, men tillräckligt små för att vara personliga. Hos oss är det viktigt att medarbetarna känner en närhet till övriga delar av organisationen med närvarande chefer och supportfunktioner. Här hittar du en stark organisation med tydliga arbetssätt och rutiner, som kontinuerligt arbetar med ständig förbättring.  

Om projektet
Tensta gymnasium byggdes 1984 och har idag plats för cirka 1100 elever med en totalarea om 12 600 m2. Byggnaderna är kulturklassade och, både interiört och exteriört, av synnerligen högt kulturhistoriskt värde. Nu önskar beställaren genomföra ombyggnation och upprustning av skolan där projektet för tillfället är i slutfasen av rivningsarbetet och arbetet med relining och dagvatten fortlöper.

Om tjänsten
Som Platschef har du det övergripande ansvaret för att planera och leda projekt från byggstart till slutbesiktning vilket inkluderar utförande, kvalitet, ekonomi samt ledning av medarbetare och övrig produktionspersonal. Till din hjälp för framgång i projektet finns kompetenta kollegor i platsorganisationen och en närvarande arbetschef som du rapporterar till avseende projektets framdrift.   

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Upprätta och revidera produktionstidplan
  • Företräda, medverka och hålla projektspecifika möten, exempelvis ekonomimöten och byggmöten
  • Upprätta produktionsbudget
  • Prognosarbete enligt bolagets rutiner
  • Tillse att ÄTA-hantering, fråga/svar och underrättelser hanteras
  • Delegera arbetsuppgifter och följa upp att medarbetare, underentreprenörer och leverantörer sköter sina åtaganden enligt avtal
  •  Ansvara för arbetsmiljö, inklusive BAS-U ansvar

Kvalifikationer och önskad kompetens
Vi vill träffa dig som drivs av att arbeta resultatinriktat och lösningsorienterat med fokus på affären och att skapa mervärde för kunden. Du ser fördelarna i att skapa ett sammansvetsat team av medarbetare och underentreprenör för att gemensamt driva projektet framåt mot uppsatta mål.

Personlig utveckling och en företagskultur som präglas av omtanke, glädje och respekt är grundläggande på BTH Bygg och värderingar som motiverar dig i din roll som Platschef.
 
Du som söker har arbetat minst 5 år med byggproduktion, varav minst 4 år i rollen som platschef. Du känner dig bevandrad i de möjligheter och utmaningar som en platsorganisation möter i ROT-projekt. Vidare har du troligtvis en examen från relevant ingenjörsutbildning eller yrkeshögskola. Då tjänsten innebär resor inom Storstockholm är körkort B ett krav för tjänsten.   

Din ansökan
Ta nästa kliv i karriären och sök dig till väletablerade BTH Bygg! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Henrik Nyberg (tel. 070-790 05 29, E-mail: henrik.nyberg@boardtalk.se). Henrik återkommer så snart han har möjlighet.

Om BTH Bygg
BTH Bygg är ett byggföretag verksamt i Stockholmsregionen som strävar efter att ständigt ligga i framkant för våra kunder och som arbetsgivare. Styrkan med BTH Bygg är vår bredd, från projektutveckling till service, att arbeta långsiktigt och hållbart är viktigt för oss, kraven på kvalitet och etik är höga och vi är måna om att ha en effektiv, modern och resultatinriktad organisation där våra 160 medarbetare är vår viktigaste resurs. Genom att värna om en öppen dialog och korta beslutsvägar är alla medarbetare på BTH Bygg delaktiga i att utveckla och forma en framgångsrik verksamhet, präglad av omtanke, glädje och respekt.

BTH Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Hos oss har Du chansen till en intressant och stimulerande framtid med goda utvecklingsmöjligheter inom en expanderande marknad. BTH Bygg erbjuder en attraktiv arbetsplats med bra personalförmåner och möjligheter till kompetensutveckling. Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Läs mer på www.bthbygg.se