Junior Business Controller till APCOA Parking Sverige AB

Rekryterare
Apcoa Parking
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 december 2018
Stängs
den 20 januari 2019
Kontakta
Anders Westin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice och ingår i en stor europeisk koncern som finns i 12 länder. I Sverige är vi idag cirka 500 medarbetare och omsätter årligen cirka 800 MSEK.  Vår affärsidé går ut på att skapa mervärde till våra kunder genom att leverera kostnadseffektiva och helhetstäckande lösningar inom parkering, trafikledning och bevakning.

Vill du vara med oss och ta vårt företag till nästa nivå? Vi söker idag en driven och analytisk Junior Business Controller till vårt huvudkontor i Stockholm. Rollen som Junior Business Controller är ny hos oss och du kommer att vara en del av Ekonomienheten där även en senior Business Controller, Redovisningsenheten samt Inköp ingår. Du rapporterar till vår Finance Director.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Medverka i månadsbokslut
  • Medverka i budget- och prognosprocessen
  • Ansvarig för inrapportering av budget- och prognoser till koncernen
  • Ägare av delprocesser inom Controlling
  • Ta fram rapporter, nyckeltal mm
  • Medverka vid företagsprojekt
  • Kontakter med koncernens Controlling funktion

Förutom ovan nämnda arbetsuppgifter kommer du att ha ett nära samarbete med olika intressenter och chefer i organisationen och vara stöd i frågor som uppstår och som behöver hanteras snabbt. Eftersom du även kommer att ansvara för inrapportering av budget och prognos är det viktigt att du har ett systemintresse samt generellt förstår hur informationsöverföringen mellan våra system är kopplade till ekonomifunktionen och gränssnitt mot andra system inom företaget.

Dina tidigare erfarenheter: Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med cirka 2-3 års erfarenhet från liknande roll eller motsvarande.

Dina färdigheter och din personlighet:  För att trivas i rollen tycker du om att arbeta strukturerat och metodiskt. Du är en problemlösare som tar stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter. Då rollen innebär en del kontaktytor är det viktigt att du är lyhörd och pedagogisk. Du är analytiskt begåvad, har ett stort systemintresse samt förmågan att vara nytänkande och öppen för förändring. Vidare är goda kunskaper i engelska en självklarhet.

Vi erbjuder arbete inom ett framgångsrikt och expanderande internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ha ett nära samarbete med vårt europeiska huvudkontor i Stuttgart och möjligheter att knyta nya internationella kontakter. I Sverige finns vårt huvudkontor i Liljeholmen där vi sitter i trevliga och ljusa lokaler.

Vill du arbeta tillsammans med oss på APCOA?  Maila din ansökan i form av CV och personligt brev till HR Chef Claudia Gaete, claudia.gaete@apcoa.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Westin, Finance Director, anders.westin@apcoa.se. Urval och intervjuer sker löpande. När du skickar in din ansökan kommer du även att få godkänna ett samtyckesdokument för behandling av dina personuppgifter.

Övrigt
Sista ansökningsdag: 2019-01-20

Om arbetsgivaren
APCOA Parking Sverige AB är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice. Huvudverksamheten är inriktad på etablering och drift av parkeringsanläggningar. Vi är ca 500 medarbetare och närmare 1 400 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett 10-tal städer i Sverige. APCOA Parking Sverige AB tillhör APCOA Parking Holdings GmbH, Europas största parkeringskoncern med 4 500 anställda.
www.apcoa.se

Liknande jobb

Liknande jobb