Transaktionsanalytiker till Stendörren

Förfaller i dag

Rekryterare
Stendörren
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 december 2018
Stängs
den 21 januari 2019
Kontakta
Johan Magnusson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om tjänsten
Stendörren söker dig som har god analytisk förmåga, ett genuint intresse för fastigheter och den finansiella marknaden samt en förståelse för transaktionsprocessen. Som medarbetare i transaktionsteamet ingår du i en grupp om tre personer där du ges mycket eget ansvar samt stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetet sker i nära samarbete med andra enheter inom Stendörren såsom Förvaltning, Uthyrning, Projektutveckling och Finansiering. Du rapporterar till bolagets Transaktionschef. Tjänsten är en heltidstjänst med placering på bolagets kontor i centrala Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Analysera transaktioner och sammanställa styrelsebeslutsunderlag inför köp och försäljningar
 • Avancerad modellering, analys och värdering av Stendörrens fastighetsbestånd
 • Genomföra transaktioner från initial utvärdering till tillträde
 • Koordinera rådgivare och experter i samband med förvärv/försäljningar av fastigheter vilket innebär ett nära samarbete med jurister, tekniska konsulter, mäklare, värderare, banker samt andra avdelningar inom Stendörren
 • Utveckla kalkylmodeller och analysverktyg
 • Framtagande av material till kapitalmarknadspresentationer, prospekt och finansiella rapporter

Kvalifikationer och önskad kompetens

 • Kandidat/Masterexamen inom finansiell ekonomi, nationalekonomi och/eller Civilingenjör med inriktning mot fastighetsekonomi eller likartad utbildning
 • Upp till två års erfarenhet av liknande arbete, inklusive nyutexaminerade studenter
 • Mycket goda kunskaper av Microsoft Officepaketet, gärna duktig inom Excel
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift; såväl på svenska som på engelska
 • Mycket god analytisk förmåga och förmåga att tänka ”utanför boxen”

För att trivas i rollen bör du uppskatta ansvarstagande samt en flexibel och entreprenöriell företagskultur där det är högt både i tempo och tak och där du har möjlighet att ta egna initiativ och påverka både din egen och bolagets utveckling. Som person är du engagerad, initiativrik, stresstålig och ansvarstagande med en god social kompetens. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt, har ett högt personlig driv och en arbetsmoral med en stark vilja att lära nytt.

Din ansökan
Ta chansen att arbeta på ett framgångsrikt fastighetsbolag! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Johan Magnusson, tel. 072-248 65 31 eller mail, jmagnusson@boardtalk.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Stendörren
Stendörren är ett börsnoterat fastighetsbolag i stark tillväxt som präglas av hög professionalitet och affärsmannaskap med bibehållen entreprenöriell anda. Bolaget har för närvarande cirka 50 medarbetare som hanterar all ekonomisk och teknisk förvaltning av cirka 120 kommersiella fastigheter i Storstockholm och Mälardalen. Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler.

 Läs mer på stendorren.se

Liknande jobb

Liknande jobb