Caverion söker bolagsjurist

Rekryterare
Caverion
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 december 2018
Stängs
den 20 januari 2019
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Caverion bidrar med smarta tekniska lösningar och tjänster för byggnader, industriprocesser och infrastruktur. Vårt unika tjänsteerbjudande omfattar hela livscykeln, från design och konstruktion till underhåll. Vår vision är att vara förstahandsvalet när vår omvärld digitaliseras. Caverions aktier är noterade på Nasdaq Helsingfors och under 2017 omsatte vi cirka 2.3 miljarder EUR. Caverion har omkring 16 000 medarbetare i tolv länder i Europa. I Sverige har Caverion ca 3 300 medarbetare och är etablerade på 75 orter runtom i landet. Läs gärna mer om Caverion på www.caverion.se

Nu söker vi en bolagsjurist till vårt Stockholmskontor på Kungsholmen. Du tillhör ett team om tre jurister och rapporterar direkt till Caverions chefsjurist.

Arbetsbeskrivning
I rollen som bolagsjurist kommer du vara ett stöd för Caverions samtliga tjänsteområden. Fokus är entreprenadrätt och i din roll kommer du bland annat att arbeta i bolagets olika projekt, hela vägen från anbudsprocessen till implementering. Fokus blir i denna del upprättande och förhandling av avtal, där du tar en aktiv roll för att nå bästa affärsmässiga resultat. En stor del av din tid kommer du också att hantera bolagets entreprenadrättstvister, ibland med stöd av externa ombud. I rollen ingår även att hålla internutbildningar i framför allt entreprenadrätt.

Vem är du?
Vi söker dig med juristexamen och ca 1 – 3 års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och/eller bolag. Har du arbetat med entreprenadrätt är det meriterande, men viktigare är att du har ett intresse av att arbeta med det rättsområdet. Vi ser annars gärna att du arbetat med processande och tvister. Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är prestigelös, pragmatisk och du har ett stort intresse för teknik och själva affären. Du har en utmärkt samarbets- och kommunikationsförmåga, mycket lätt för att bygga relationer och du tycker om att ge service. Du arbetar obehindrat på svenska och engelska.

Vad erbjuder vi dig?
Du erbjuds en omväxlande roll där du kommer att få stora möjligheter att växa och utvecklas i en dynamisk miljö. Du kommer vara en del av en juristavdelning som värdesätter driv och affärsmässighet, och som alltid eftersträvar att leverera högkvalitativ juridisk rådgivning till verksamheten. På Caverion genomsyras vårt arbetssätt av bolagets fyra värderingar: Innovation – Ansvar – Samarbete – Professionalitet. Att få möjlighet att utvecklas och därmed växa med Caverion är viktigt.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Caverion med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Liknande jobb

Liknande jobb