Finance Manager till Trialbee i Malmö

Rekryterare
Trialbee
Plats
Malmö (Stad), Skåne
Annonserat
den 27 december 2018
Stängs
den 20 januari 2019
Kontakta
Magnus Mellborg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Trialbee empowers patients worldwide with clinical trials as a care option through best-in-class digital patient recruitment and engagement. Founded in 2010 in Sweden, Trialbee has continuously innovated patient-centric solutions for global clinical trials. Trialbee – Dedicated to patients; driven by science; and powered by data. For more information, visit trialbee.com.

Är du en person som skapar ordning och struktur men samtidigt trivs i en entreprenöriell miljö? Har du erfarenhet av start-ups och internationellt företagande? Till sitt huvudkontor i Malmö söker Trialbee en Finance Manager som kommer att leda och ansvara för bolagets redovisning och ekonomistyrning.

Som Finance Manager på Trialbee kommer du att arbeta operativt med redovisningen och ekonomistyrningen. Du kommer att arbeta med att sammanställa, analysera och rapportera finansiell information och omsätta den i värdeskapande slutsatser och rekommendationer. Du kommer också att ansvara för övergripande frågor gällande lokaler och administration. Det kommer att vara en bred, intressant och utmanande roll i ett högteknologiskt tillväxtföretag där du kommer att ha ett brett kontaktnät i organisationen.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Leda och ansvara för utvecklingen av bolagets redovisning och ekonomistyrning
  • Utvärdera och följa upp kostnader och intäkter löpande
  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Driva arbetet med budget och forecast
  • Rapportering
  • Moms och skattefrågor
  • Ansvara för kassaflödesrapporter och analyser
  • Finansieringsfrågor och investeringsanalyser
  • Utveckla och förvalta processer och rutiner
  • Revision och kontakt med revisorer

Lämplig bakgrund
Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och har minst 5 års relevant erfarenhet av redovisning och ekonomistyrning. Du har ett starkt affärsdriv och vill arbeta med att utveckla affären. Vidare har du mycket goda redovisningskunskaper samt erfarenhet av att arbeta med att utveckla processer och rutiner. Du har erfarenhet av att arbeta med rapportering, bokslut och revision. Du har erfarenhet av att ta fram månadsrapporter och fungera som en diskussionspartner gällande frågor inom ekonomiområdet mot övriga organisationen. Dina kunskaper i Excel är mycket goda och du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är strukturerad, noggrann och har en hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten. Som person är du kommunikativ, flexibel och pragmatisk samt har lätt att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Vidare är du intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt samt har en god samarbetsförmåga. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Trialbee med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast, dock senast 20 januari 2019. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.