Ekonomiassistent till välkänt mediebolag i expansiv fas

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 3 januari 2019
Stängs
den 2 februari 2019
Ref:
1223

Gazella söker nu en medarbetare till en kombinerad leverantörs- och kundreskontratjänst hos ett klientbolag i Stockholm city. Vi söker en noggrann och servicemedveten person med stort engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån arbete som ekonomiassistent eller redovisningsassistent på ekonomiavdelning och är van vid stora reskontraflöden. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag på 6 månader med planerad övergång i en tillsvidareanställning. Vi söker dig som kan starta omgående och ber dig därför att skicka in ditt CV direkt, då vi intervjuar kandidater löpande.

Din utmaning

  • Ansvara för kundreskontraprocessen från ax till limpa
  • Agera backup för leverantörsreskontra
  • Hantera faktureringsunderlag och kundfakturering
  • Genomföra avstämningar på balans- och bankkonton samt påminnelsehantering
  • Delta i redovisningsarbetet genom löpande bokföringsarbete
  • Ha många kontaktytor och assistera såväl interna medarbetare som externa kunder i olika ärenden
  • Stötta ekonomiavdelningens medarbetare vid månads- och årsbokslut
  • Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer

Erfarenhet

Vi söker dig med 2-3 års erfarenhet ifrån arbete på ekonomi- eller redovisningsavdelning och goda kunskaper om kundreskontraprocessen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att arbeta med stora reskontraflöden. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, noggrann och positiv. Du är en lagspelare som kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter och leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Som person är du serviceminded, flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt, vilket även innebär att du är uppmärksam på detaljer. Du har intresse och förmåga att se hela processen och föreslå förbättringar

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Daniel Wessberger.

Liknande jobb

Liknande jobb