Försäljningsansvarig

Rekryterare
Pacwire AB
Plats
Söråker, Timrå
Annonserat
den 3 januari 2019
Stängs
den 20 januari 2019
Ref:
SE-13497

Position

Som försäljningsansvarig på Pacwire har du ett självständigt ansvar för Pacwires försäljning och marknadsföring av balningstråd till hela världen. Din vardag består framförallt av att planera, genomföra och följa upp kundbesök och se till att kunder och potentiella kunder har möjlighet att utvecklas tillsammans med Pacwire. Du har ett genuint intresse av att hålla dig informerad om vad som händer på marknaden. Eget budgetansvar ingår i rollen och du har en nära dialog med din chef som också är företagets VD. Du ingår i Berg Wires säljteam där ni gemensamt diskuterar hur ni på ett optimalt och framgångsrikt sätt kan bearbeta världsmarknaden för Berg Wire.

För att lyckas i rollen bedömer vi att du behöver ha ett antal års erfarenhet av framgångsrikt säljarbete, gärna med internationellt inslag. Du är van att driva dig själv och ta stort eget ansvar. Som person är du relationsorienterad, drivande, positiv och målorienterad.

Vi erbjuder dig en roll med stor frihet under ansvar med korta beslutsvägar.

Du är välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via www.mercuriurval.se snarast dock senast den 20 januari (ref.nr. SE-13497). Kontakta gärna Monica Thyresjö, Mercuri Urval, tel/sms 070-6603890/ mail monica.thyresjo@mercuriurval.com för mer information.

Om företaget

Pacwire AB är en av världens ledande tillverkare av förzinkad emballagetråd. Företaget marknadsför även trådhanteringssystem och tillbehör. Kunderna finns inom cellulosa-, textil- och återvinningsindustrin och produkterna utvecklas i nära samarbete med kund. Lång erfarenhet i kombination med kvalitetssäker, rationell, datorintegrerad produktion säkerställer hög produktkvalitet. Företaget är vackert beläget i Söråker, ca 2 mil utanför Sundsvall. Pacwire omsätter ca 100 MSEK och har 30-talet anställda. Företaget ingår i koncernen Berg Wire med en omsättning på ca 200 MSEK

Fler sökningar så här