Biträdande redovisningschef till bolag i Sundbyberg

Rekryterare
SJR
Plats
Sundbyberg (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 8 januari 2019
Stängs
den 7 februari 2019
Kategori
Redovisning

Till vår kund som sitter i Sundbyberg söker vi nu en erfaren redovisningsekonom till ett konsultuppdrag på 6 månader. För rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kunden. Vår kund är en stor aktör inom persontrafik. 

Om rollen:
I rollen som biträdande redovisningschef är du den person på redovisningsavdelningen, som tillsammans med redovisningschefen hanterar de mer komplexa redovisningsfrågorna. Du ingår i ett team bestående av 12 personer och rapporterar till Redovisningschefen. Du kommer även att fungera som ett stöd till dina kollegor när de behöver råd kring olika typer av redovisningsfrågor. I rollen förekommer dock inget personalansvar.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innebära:

• månads- och årsbokslut
• avstämning av balanskonton
• månadsrapportering till koncernbolag
• upprättande av årsredovisningar
• medverkan i projekt

Din bakgrund

• För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har arbetat självständigt med kvalificerad redovisning i minst 5 år. 
• Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta inom en koncern med flera bolag. 
• Har du rapporterat enligt IFRS tidigare är det också meriterande. 

Som person gillar du att själv planera och lägga upp ditt arbete på bästa sätt. Du initierar gärna och driver förändringar som syftar till att effektivisera dina och andras arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen bör du vara drivande, noggrann, strukturerad och trivas i en rådgivande roll med både interna och externa kontakter. Du kommer representera redovisning i diverse projekt och är bekväm. 

Bra att veta
Ovanstående roll är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. Uppdraget är på heltid och utförs under kontorstider. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan idag! Detta kan du göra enkelt via din mobiltelefon. Har du frågor rörande tjänsten? Kontakta ansvarig rekryterare Cassandra Klang 076-647 16 43.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Liknande jobb

Fler sökningar så här

Liknande jobb