Internationellt bolag söker redovisningsekonom

Rekryterare
SJR
Plats
Sundbyberg (Kommun), Stockholm (SE)
Annonserat
den 8 januari 2019
Stängs
den 7 februari 2019

Vill du arbeta på ett internationellt företag i Sundbyberg i en bred redovisningsroll med möjlighet till fast anställning? Sök då den här tjänsten som redovisningsekonom nu. Ansökan gör du på någon minut!

Vi söker dig som är självgående, driven och kan din redovisning och bokslut. Uppdraget är tänkt att starta omgående och löper initialt sex månader, men med en möjlighet till anställning hos kunden då de söker en permanent lösning.

Arbetsuppgifter:   

  • Löpande bokföring, hela flödet
  • Fakturering        
  • Boka upplupna intäkter och kostnader
  • Månads- och årsbokslut     
  • Avstämningar     
  • Nyckeltalsrapportering     
  • Kostnadskontroller

Vem är du?

För att vara den redovisningsekonom vi söker bör du ha minst 3-5 års erfarenhet av löpande redovisning och arbetat i stora volymer. Du ska känna dig trygg i hela flödet av redovisningen, vara självgående, noggrann och inte vara rädd för att ta beslut. Du förstår rollen som redovisningsekonom och är medveten om att arbetsbördan varierar över månaden och kan vara något högre vid månadsbokslut. Med det i åtanke är det viktigt att du kan planera och prioritera din tid och dina arbetsuppgifter.

Du arbetar mycket tillsammans med controllern för affärsområdet och det är viktigt att du har ett intresse för att förstå siffrorna och hur de påverkar resultat.

Erfarenhet av K3 är meriterande.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Liknande jobb

Liknande jobb