Vill du som systemförvaltare/produktägare driva arbetet med FI:s analysplattform framåt?

Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 14 januari 2019
Stängs
den 21 januari 2019
Ref:
1145

Som medarbetare på avdelningen Rapportering arbetar du med förvaltning/produktägarskap av Finansinspektionens (FI:s) analysplattform. Du driver arbetet med att etablera processer för en effektiv förvaltning samt hanterar kravställning och prioritering av krav i syfte att skapa verksamhetsnytta. I rollen ansvarar du också för att kartlägga, planera och ta fram en utbildningsbas för användare i verksamheten.

Tjänsten innebär många kontaktytor samt viss samordning av leveranser mellan olika team. Du arbetar därmed tätt tillsammans med andra, såväl på den egna avdelningen som med andra delar av FI:s verksamhet. 

Vi söker dig som har en akademisk utbildning som systemvetare, civilekonom, civilingenjör eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Arbetet förutsätter att du har erfarenhet som produktägare eller systemförvaltare mot Business Intelligence-lösningar. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av kravhantering och projektledning. Kunskap om SAS Instituts olika program är meriterande. 

Som person är du självständig och beslutsam. Du tar ansvar för din uppgift samt planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs även tillsammans med andra, bidrar till ett gott samarbetsklimat samt lyssnar och är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Arbetet på FI förutsätter hög integritet och att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta avdelningschef Ann-Louise Ulvenvall på 08-408 98 411 eller ann-louise.ulvenvall@fi.se.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg/intyg senast den 21 januari 2019. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet, välfungerande marknader och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb