Engagerad och flexibel HR konsult

Rekryterare
SJR
Plats
Malmö (Stad), Skåne
Annonserat
den 15 januari 2019
Stängs
den 14 februari 2019
Kategori
HR / Personal

Nu söker vi en engagerad och flexibel HR konsult för uppdrag hos en av våra befintliga kunder i Malmö. Den aktuella kunden är ett spännande internationellt Retail Bolag inom Golfsporten.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för utvecklingen av befintliga, och nya, HR-processer och policys. Tex. inom arbetsmiljö, rekrytering, anställning, medarbetarsamtal och lönerevision. En viktig del i tjänsten är att implementera dessa HR processer i den dagliga verksamheten samt uppmärksamma chefer och medarbetare på vilka policys som finns. I din roll som HR koordinator kommer du också att fungera som ett operativt HR stöd till chefer och medarbetare.

Utöver ovanstående kommer arbetet innefatta kontorskoordinerade arbetsuppgifter så som kontorsinköp, ansvar för drift och underhåll av kontorets IT system och andra förekommande administrativa uppgifter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är flexibel, engagerad och som drivs av utveckling och service. Vidare tror vi att du är ordningsam och ansvarsfull men också alert, social och prestigelös. Du brinner för HR och vill kombinera ett spännande och utvecklande HR arbete där du har mycket att tillföra, med en roll som kontorskoordinator. Då du kommer att stötta och supporta bolagets chefer och medarbetare är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och du ska helst ha erfarenhet av att jobba med HR frågor sedan tidigare. Du kommer att ingå och vara en del av ett framgångsrikt team där du blir en viktig del i laget. För att trivas på företaget tror vi att du är mycket sportintresserad. Om du spelar golf är det ett stort plus. 

Vi ser gärna att du är utbildad inom HR eller motsvarande. Lika viktigt är den arbetslivserfarenhet du har sedan tidigare, du får gärna ha minst ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter då rollen innebär mycket självständigt arbete.

Du talar och skriver engelska samt svenska obehindrat. 

Övrigt
Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning hos oss på SJR, vilket innebär att du får möjligheten att vara en del av vårt härliga konsultgäng. För rätt person är möjligheterna att gå över till anställning hos vår kund stora.


Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Nilsson, 0766-47 16 14. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så välkommen med din ansökan snarast!

Fler sökningar så här