Operativ systemägare till försäkringsbolag

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 16 januari 2019
Stängs
den 15 februari 2019
Kategori
Data / IT

SJR IT söker för kunds räkning en operativ systemägare till försäkringsbolag i centrala Stockholm. Du ska gärna ha erfarenhet av Biztalkplattformen.

Beskrivning: 
Vi söker nu för kunds räkning en operativ systemägare för kunds plattform för integrationer och filöverföringar, som är klassificerat som ett verksamhetskritiskt system. Systemet är baserat på integrationsplattformen Microsoft BizTalk Server och utgör en brygga för kommunikation mellan olika applikationer och system. Det består utöver interna integrationer även av integrationer mot våra externa partners.  

 I rollen som operativ systemägare är du systemspecialist på Tjänstelagret, vilket innebär att du har mycket god kännedom om dess funktion, tekniska uppbyggnad och gällande verksamhetskrav. 

Det operativa systemägarskapet innebär en utökning av systemspecialistrollen med ansvar för: 
• Planering och koordinering av systemets samtliga pågående aktiviteter.  
• Planering och koordinering av systemets resursbehov för samtliga pågående aktiviteter.  
• Prognos och uppföljning av systemkostnader.  I din roll bidrar du med förslag på kontinuerliga förbättringsaktiviteter. 

 Vidare kommer du att ansvara för: 
• Arbeta fram förvaltningsplanen 
• Godkänna leveranser från interna och externa IT-parter 
• Prioritera och fördela uppdrag och förvaltningsaktiviteter 
• Vara beställare mot IT- funktionen och externa leverantörer. 

 
Vem är du? 
 
För att lyckas i rollen ska du trivas med att leda och fördela arbetet operativt och ha lätt för att samarbeta med kollegor tvärs organisatoriska gränser. Du är leveranssäker och strukturerad i ditt arbetssätt och skicklig på planering och uppföljning. Du jobbar aktivt med att ständigt förbättra ditt och teamets arbetssätt och du gillar att arbeta mot tydliga mål. 

Erfarenhet av Biztalkplattformen är meriterande. 

Du är van att delta i kravarbete och har förmågan att förstå komplexa funktionella krav och hur de översätts till tekniska krav. 

Liknande jobb

Fler sökningar så här

Liknande jobb