Vill du arbeta med leverantörsreskontra hos vår kund i centrala Göteborg?

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 18 januari 2019
Stängs
den 17 februari 2019

För kunds räkning söker vi nu en erfaren ekonomiassistent till ett uppdrag på cirka 6 månader. Du ingår i ett team på 5 personer och vår kund har lokaler i centrala Göteborg.

Vad innebär rollen? 
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med bolagets leverantörsreskontra tillsammans med dina kollegor som arbetar med liknande arbetsuppgifter. Du kommer att vara placerad på vår kunds huvudkontor i centrala Göteborg och ansvara för alla fakturor som rör ett par av de 13 orter i Sverige där bolaget finns representerat. Du hanterar hela flödet och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Arbetet ställer krav på noggrannhet och konsekvenstänk. Vidare är du positiv, serviceinriktad och driven att bidra till att leverera med högsta kvalitet. Vi värdesätter delaktighet, ansvar och kommunikation.

Vem söker vi? 
Vi söker dig som är relativt junior som ekonom, kanske har du läst en YH-utildning och arbetat vid sidan om eller så har du arbetat ett par år i en liknande roll. För att passa i gruppen bör du vara en självgående, ödmjuk och glad person som är noggrann i ditt arbete samtidigt som du är van att arbeta mot korta deadlines. Du som söker behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. 

Ytterligare information om uppdraget:
Tjänsten är på heltid och uppdraget löper på ca 6 månader. Arbetstid kl. 8-17, flextid.

Det är viktigt att du finns tillgänglig med kort varsel då vår kund behöver någon som kan börja omgående! 

Din ansökan:
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Katarina Forslund på telefonnummer 031-333 54 82. 

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Liknande jobb

Liknande jobb