Financial Controller till internationellt bolag

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 18 januari 2019
Stängs
den 17 februari 2019
Kategori
Redovisning

SJR söker för vår kunds räkning en Financial Controller till vår kund som verkar inom säkerhetsbranschen.  

Vad innebär rollen och vem söker vi? 
Som Financial Controller kommer du att arbeta mot företagets Norska bolag men vara placerad på kontoret i västra Göteborg tillsammans med det svenska ekonomiteamet på 6 personer. Du rapporterar till ekonomichefen för norden som finns på plats i Göteborg. Rollen innebär ansvar för månadsbokslut, analys, forecast och uppföljning mot budget. 

För att trivas i rollen behöver du ha skinn på näsan, vara stresstålig och trivas med att arbeta mot deadlines i en internationell miljö. Vi tror att du som söker har arbetat med redovisning under flera år och känner dig trygg i att sköta allt från viss löpande bokföring till bokslut och efterföljande forecast- och budgetarbete självständigt.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ytterligare information om uppdraget 
Vi söker dig som kan påbörja din anställning hos oss omgående.

Uppdraget är ett föräldravikariat och förväntas pågå cirka 6-8 månader. 

Din ansökan 
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Katarina Forslund på telefonnummer 031-333 54 82. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. 

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Fler sökningar så här