HR Manager till interimuppdrag

3 dagar kvar

Rekryterare
SJR
Plats
Malmö (Stad), Skåne
Annonserat
den 22 januari 2019
Stängs
den 21 februari 2019
Kategori
HR / Personal

Till ett spännande interimuppdrag hos ett internationellt tillverkningsföretag söker vi dig med lång erfarenhet av brett HR arbete och stort intresse och kunskap inom arbetsrätt. Du har tidigare drivit processer och förändringsarbete. Om du även har erfarenhet av ledningsgruppsarbete- kan det här vara ett uppdrag för dig!

I rollen som HR Manager kommer arbetsuppgifterna innefatta tex:

  • Arbeta brett med HR uppgifter
  • Nära samarbete med den operativa platschefen
  • Vara en del av ledningsgrupp
  • Ansvara för den interna utbildningsplanen och den interna kommunikationen
  • Samordna och agera som stöd vid förhandlingar med fackföreningar
  • Hantera och säkra företagets HR-processer för att säkerställa att verksamheten når sina mål
  • Ha ett organisatoriskt perspektiv och arbeta med att förbättra och effektivisera processer i verksamheten
  • Agera proaktivt som en rådgivande och coachande partner gentemot berörda parter
  • Vara bollplank och stötta cheferna i olika medarbetarärenden

Erfarenheter och kvalifikationer 

Vi söker dig med flera års erfarenhet av brett HR arbete, både operativt och strategiskt. Du har PA examen eller annan examen som bedöms vara likvärdig och har minst 5 års arbetslivserfarenhet i liknande roll.

Som person är du driven, analytisk, social och arbetar utmärkt både i grupp och självständigt. Dessutom, eftersom interimuppdraget är hos internationell kund med engelska som koncernspråk, krävs att du är flytande i både svenska och engelska både muntligt och skriftligt och känner dig trygg i affärsengelska.

Övrigt

Om du tycker tjänsten låter spännande och du vill bli en del av vårt härliga konsultgäng så är du varmt välkommen med din ansökan. Vi söker både dig som vill ha en anställning hos oss på SJR och dig som vill arbeta som underkonsult/partnerbolag till oss.

Har du frågor om tjänsten välkommen att kontakta Anna Nilsson, 0766-47 16 12 eller Maria Hötzel, 0766-47 16 22. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Fler sökningar så här