CHEF HR SERVICE CENTER TILL MARTIN & SERVERA

5 dagar kvar

Rekryterare
Martin & Servera
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 24 januari 2019
Stängs
den 23 februari 2019
Kategori
HR / Personal

Vi söker en chef för HR Service Center till Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Det här är en roll för dig som vill arbeta i en ledande position med säkerställande av ett effektivt och ändamålsenligt stöd för löne- och HR-administrativa processer, i en dynamisk och föränderlig miljö!

Om jobbet​​​​​​​
Som chef för HR Service Center ansvarar du för att säkerställa leverans i lönerelaterade och HR-administrativa processer som hanterar Martin & Servera-koncernens ca 3000 anställda. Medan vissa processer finns på plats, men behöver utvecklas och förfinas, ska andra processer tas in i Service Center successivt. Processkartläggning och automatisering ligger också på agendan som ett framtida fokus.

HR Service Center ingår i ett större Shared Service Center, där också ekonomi och kredithantering ingår. Du leder en grupp på tio personer som arbetar som löneadministratörer eller HR-administratörer. Rollen är placerad på huvudkontoret i Årsta, och rapporterar till chefen för Shared Service Center.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • ansvarig för verksamhet, drift, förvaltning, leverans och utveckling av HR Service Center
  • personalledning och kompetensförsörjning
  • budgetansvar, målstyrning enligt SLA och KPIer
  • agera kravställare och mottagare av systemutveckling
  • arbete i ledningsgrupp för Shared Service Center
  • agera som en samarbetspartner för chefer i koncernens samtliga bolag och funktioner
  • processutveckling och förändringsledning.

Det vi erbjuder​​​​​​​
Anställda som trivs, utvecklas, känner sig trygga och mår bra utgör grunden för Martin & Serveras framgångar. Engagerad, modig och kompetent är de tre ledord som utgör vår värdegrund. Martin & Serveras värderingar ger stöd och vägledning i hur medarbetarna ska agera i det dagliga arbetet. Gemensamma värderingar gör det enklare att arbeta tillsammans, oavsett vilka arbetsuppgifter man har eller var i Sverige man jobbar. Tillsammans verkar vi för trivsel, ett bra arbetsklimat samt en god psykisk och säker arbetsmiljö. Du blir en del av vår fortsatta framgångsresa hos en arbetsgivare som värnar om medarbetaren.

Den vi söker​​​​​​​
Du har eftergymnasial, för rollen relevant utbildning, och tidigare erfarenhet som lönechef, teamledare på större lönefunktion eller annan relevant ledarroll. Du ska kunna stötta dina medarbetare i såväl personlig utveckling som i sakfrågor, varpå det är viktigt att du har domänkunskap (kunskap om olika kollektivavtal, god kunskap inom löneområdet med erfarenhet från hela lönekedjan) såväl som goda ledaregenskaper. Det är viktigt att du är trygg i din profession och samtidigt lyhörd för verksamhetens behov. Ett absolut måste är viljan och förmågan till ett situationsanpassat ledarskap för en grupp med olika behov och egenskaper.

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina erfarenheter berikar både vårt företag och våra kunder. Vårt mål är att få en så stor mångfald som möjligt i våra personalgrupper.

Så här söker du jobbet
Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Den här rekryteringsprocessen genomförs av Corplus Search och du söker tjänsten via vår hemsida www.corplussearch.se.

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.
 
Våra kunder är restauranger, hotell och storkök, som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige och norra Finland. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utbildningar och andra tjänster. Läs mer här: https://www.martinservera.se/

Liknande jobb

Fler sökningar så här

Liknande jobb