Head of PMO & Transition

6 dagar kvar

Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 25 januari 2019
Stängs
den 24 februari 2019
Kategori
Data / IT

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra ’The Power of the Human Touch’ i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

www.se.issworld.com

ISS vision är att vara ”The worlds greatest service organization”. Det är en ambitiös målsättning satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Det är vår väg mot Service Excellence.

Om rollen
Som Head of PMO & Transition ansvarar du för det team inom ISS som driver företagets mest omfattande förändringsinitiativ. Projekten har både intern och extern karaktär, där de interna projekten normalt omfattar effektivisering, processutveckling och kvalitetsförbättringar av olika slag. De externa projekten drivs i nära samarbete med ISS kunder t ex då större kontrakt driftsätts eller då nya tjänster implementeras hos kund. Projekt- och programverksamheten inom ISS drivs enlig global standard med tillhörande processer och verktyg. Rollen omfattar i första hand den svenska verksamheten. Samarbete och utbyte med ISS globala verksamhet sker löpande.

Head of PMO & Transition rapporterar till Director Service Excellence som är medlem av den svenska koncernledningen. Rollen bär budget- och personalansvar och ingår i ledningsgruppen för funktionen Service Excellence. Placeringsort är Stockholm/Liljeholmen. Resor förekommer i arbetet.

Som chef och ledare för funktionen agerar du operativt och verksamhetsnära samtidigt som du ansvarar för den strategiska utvecklingen av verksamheten.

Vem vi söker

På ISS söker vi individer före titlar. Vi trivs bäst med personer som älskar service, tänker affärsmässigt med både hjärta och hjärna och ser till att ha kul när vi jobbar. Om du känner igen dig i detta finns en god chans att vi kommer att trivas ihop!

För rollen som Head of PMO & Transition krävs gedigen erfarenhet av projektledning, programverksamhet och förändringsledning. Tidigare erfarenhet av att leda högt kvalificerade medarbetare är ett krav. Det är meriterande med erfarenhet från Facility Management eller annan likanande kontrakts-/outsourcing verksamhet. Du har akademisk examen och är gärna certifierad inom någon vedertagen projektmetodik. Det är en klar fördel om du tidigare verkat i ett större tjänsteproducerande företag med internationella kontakter. Du har god IT- och systemvana.

Som person är du operativt intresserad och har ett starkt kommersiellt intresse. Du trivs i ledarrollen och har förmågan att få människor i din omgivning att växa och utvecklas. Din integritet och kompetens gör att du navigerar säkert i en miljö med många intressenter och starka människor. Du är analytisk och har god förmåga att kommunicera med andra.

För att nå visionen – The world’s greatest Service organization, krävs ständig utveckling och förändring till det bättre. Det är därför viktigt att du själv har känslan, nyfikenheten och drivkraften att se förändring som något positivt. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en plats i teamet som skapar The world’s greatest service organization. Vid ISS känner vi genuin stolthet och passion för det arbete vi gör och ser till att ha roligt längs vägen.

I rollen som Head of PMO & Transition kommer du att verka i centrum av ett av landets största tjänsteföretag. ISS är en global organisation som erbjuder goda karriärmöjligheter för den som vill och levererar. Personlig professionell utveckling står högt på vår agenda – så vill du, vill vi!

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Constatera Search & Interim AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Palmqvist, 070 570 82 82 peter.palmqvist@constatera.se. Ansök snarast, urval och intervjuer sker löpande. Jobbet går att söka så länge annonsen ligger kvar på nätet.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Fler sökningar så här

Liknande jobb