Projektledare med sortimentansvar

Rekryterare
Burde Förlags
Plats
Växjö (Kommun), Kronoberg
Annonserat
den 25 januari 2019
Stängs
den 17 februari 2019
Ref:
SE-13267

Position

JobOut är ett hälsokoncept utvecklat för att skapa aktivare och friskare arbetsplatser. Konceptet hjälper medarbetare att bryta monotona och stillasittande arbetspositioner på ett roligt och effektivt sätt. Sortimentet består av produkter för aktivt stående och aktivt sittande på jobbet samt produkter för korta aktivitetspauser och massageprodukter. Med JobOut appen får man gratis tillgång till filmer, instruktioner, tips och kan enkelt ställa in dagliga påminnelser och följa statistik. Vi gör det enkelt för personal att må bra. Konceptet är etablerat hos stora nationella återförsäljare i Sverige och under lansering i Danmark och Norge. Besök gärna www.jobout.com för mer info.

Som projektledare för JobOut får du ett brett ansvar på både strategisk och operativ nivå, från en produkts lansering till dess avveckling. Du ansvarar för såväl befintliga produkter, utveckling av dessa samt för att bredda vårt sortiment med nya produkter, där varje ny produkt blir ett projekt från idé till lansering. Ditt arbete sker i nära samarbete med företagets inköpare, grafiska designers och sourcing manager i Kina. Placeringsort är Växjö.

Arbetet innebär bl.a. att du besöker mässor och producenter, främst i Kina. Du har också kontakt med externa ergonomer, designers och leverantörer av säljmaterial.

Du deltar även vid interna säljmöten, där din roll bl.a. blir att informera om produktnyheter, tillhandahålla säljmaterial, förbereda säljkickoffer och ge säljarna rätt verktyg, samt att lyssna till marknadens behov.

Vi söker dig som har ett utpräglat affärssinne i kombination med ett stort intresse av hälsa och friskvård. Du bör ha erfarenhet av sortimentutveckling/inköp och det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med internationella producenter. Du är en kreativ organisatör med mycket driv och har båda fötterna på jorden. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder en intressant, ansvarsfull och omväxlande tjänst i ett företag med mycket driv och stort engagemang där du kommer att få stor betydelse för vårt hälsokoncepts fortsatta utveckling och framgång.

Är det här jobbet för dig? Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast den 17 februari 2019 via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-13267). Frågor besvaras av vår konsult Per Anders Nilsson vid Mercuri Urval, tel. 070-312 44 48.

Om företaget

Burde Förlags AB är ett framgångsrikt företag med egen produktutveckling, produktion, logistik och försäljning. Vi grundades 1991 som ett kalenderföretag och är idag marknadsledande på kalendrar i Norden. Under åren har vi vuxit och breddat sortimentet med designade kontorsartiklar, ett finpappers- och kortsortiment under varumärket Papperix och med friskvårdskonceptet JobOut. Vi lanserar nya trendsäkra kollektioner flera gånger per år och levererar idag till över 3 000 butiker och e-handlare i sex länder.

Burde Förlags AB har ca 60 anställda med huvudkontor i Växjö samt kontor i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Besök gärnawww.burde.com

Fler sökningar så här