Avdelningschef

Rekryterare
Region Kronoberg
Plats
Växjö (Kommun), Kronoberg
Annonserat
den 28 januari 2019
Stängs
den 27 februari 2019
Ref:
SE-13314

Som avdelningschef blir du en viktig del i att leda och utveckla de fastighetsnära servicetjänsterna i Region Kronoberg. Tillsammans med din avdelning kommer du att säkerställa en leverans på utlovad nivå samtidigt som du skapar bästa möjliga förutsättningar för framtidens fastighetsservice. Det innebär ett starkt fokus på ett kundnära och kundorienterat arbetssätt, effektivt teamarbete och att verka för en god samverkan med samarbetspartners internt och externt.

Du leder en avdelning med 14 personer och rapporterar till verksamhetschefen, samtidigt som du även har ett nära samarbete med avdelningen för fastighetsdrift.

Vi tror att du har en gedigen teknisk bakgrund och god  erfarenhet av fastighetsservice eller närliggande arbetsfält. Kännedom och erfarenhet av offentlig förvaltning  är meriterande. Du har använt din tekniska förståelse för att skapa en effektiv och kvalitativ fastighetsservice och är skicklig på att planera och organisera.  Som person är du flexibel samtidigt som du har en god grundstruktur i ditt sätt att arbeta och har ett  ledarskap som får andra att växa och utvecklas. Du är van att skapa effektiva processer runtomkring dig så att verksamheten håller en hög kvalitet samtidigt som du är intresserad av att serviceorienterat och kundorienterat arbetssätt.

Enligt Region Kronobergs ledaridé är regionens chefer modiga och motiverade ledare och utgår från nyckelorden helhet, tillit och tydlighet. I sin ledarroll ska chefen ha förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Chefen ska vilja utveckla sin verksamhet, sina medarbetare och sitt eget ledarskap.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-13314). Frågor besvaras av Christian Nyhlén, tel. 0733-66 75 76 eller Per Anders Nilsson, tel. 070-312 44 48 vid Mercuri Urval.

Om företaget

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ”Ett gott liv i ett livskraftigt län”. Våra medarbetare finns i hela Kronobergs län och erbjuder en samlad bred kompetens. Vi har ett öppet och engagerat klimat, där arbetsglädjen står i fokus och där vi arbetar för att varje dag bli lite bättre. Fastigheters huvuduppgift är att vara en strategisk fastighetsägare och en effektiv och professionell lokalförsörjare. Region Kronoberg äger idag fastigheter på åtta orter i Kronobergs län, med en total area på ca 274 000 m2. Besök gärna www.regionkronoberg.se

Fler sökningar så här