1 Key Account Manager och 1 Säljare

Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 30 januari 2019
Stängs
den 1 mars 2019
Ref:
SE-13527

Compotech växer och vi behöver nu tillsätta två tjänster inom vår försäljningsorganisation. En Key Account Manager (KAM) samt en Säljare med fokus på Motorer och motorstyrning.

Som Key Account Manager kom du att arbeta med att identifiera behov och lösningar hos i första hand några utvalda nyckelkunder inom medelstora och större svenska företag där beslut ofta tas av flera funktioner på flera nivåer inom organisationen. Du kommer att arbeta inom våra fyra produktområden; Motorer och styrningar, HMI, Magnet och akustik samt Smart Belysning.

Som Säljare Motorer och Motorstyrning kommer du att ansvara för en kundplattform inom svensk industri med fokus på ditt produktområde. Du kommer att få arbeta med en grupp befintliga kunder men även utveckla nya konton.

För bägge tjänsterna gäller att du kommer att arbeta nära vår utvecklingsavdelning, leverantörer och partners med att utveckla kundspecifika tekniska lösningar. Du kommer att få arbeta mot tekniska chefer, utvecklingschefer och produktchefer och deras avdelningar hos våra kunder. Vidare ansvarar du för att leda eller ingå i olika kundteam för att förbättra den tekniska supporten och erbjudandet till våra kunder. Du kommer också att få arbeta tätt tillsammans med våra internationella leverantörer, besöka dessa samt delta på mässor både i Sverige och utomlands. Du kommer också att få möjlighet att bygga upp långsiktiga kundrelationer och utveckla våra unika kundspecifika lösningar samt utveckla ditt affärsmannaskap. Du kommer att tillbringa en del av din arbetstid på resande fot både i Sverige och utomlands, själv eller tillsammans med någon av dina kollegor.

Din bakgrund är från teknisk försäljning med några års relevant arbetslivserfarenhet. Du har ett genuint intresse för affärer och teknik och ser det som en spännande utmaning att få arbeta långsiktigt med försäljning och tekniska lösningar. Att du har ett stort intresse för att ta till dig nya kunskaper och applikationer och att dela med dig av dina erfarenheter till andra är en förutsättning. Har du erfarenhet från att arbeta mot industrikunder och att utveckla nya produkter och lösningar är det starkt meriterande. Det viktigaste är att du är intresserad av att få utvecklas genom en spännande utmaning som innehåller mycket teknik och relationer samt personlig och kommersiell utveckling.

Som person är du självgående och en duktig problemlösare samtidigt som du brinner för att utveckla affärer kopplat till tekniska lösningar. Du trivs i en roll som innebär många kontakter både inom och utanför Sverige och en möjlighet att få arbeta långsiktigt med försäljning. Vi förutsätter också att du är nyfiken och öppen för att sätta dig in i nya typer av teknikområden och har lätt för att kommunicera och inge förtroende. Du är också öppen för att ha kontakter med utlandet och för att bygga långsikta relationer med både kunder och samarbetspartners. Som person har du också lätt för att samarbeta med andra och vill ingå i ett bolag där det är nära till beslut och där din insats ger ett tydligt avtryck.

Låter detta intressant! Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-13527) senast den 14 februari. Frågor besvaras av ansvarig konsult på Mercuri Urval Mats Wärnling på tel. 0709-856363.

Om företaget

Compotech Provider AB är ett bolag som ingår i den börsnoterade Addtech koncernen, med fokus på att sälja innovativa tekniska komponenter och system inom elektromekanik och elektronik direkt mot OEM-kunder men även genom distributörer och mot installatörer. Bolaget etablerades 1990 och har idag kontor i Stockholm, Haag, Shenzhen och Shanghai med centrallager i Solna. Vi har en egen kvalitets- och inköpsfunktion i Kina och representerar flera internationellt ledande tillverkare inom olika produktområden. Vi har också en egen utvecklingsavdelning som tar fram kompletta lösningar och delsystem. Compotech har ett mycket gott rykte på marknaden med långa och goda relationer med kunder och partners. Vi är ett 30-tal anställda som sitter centralt i Stockholm och omsätter cirka 160 MSEK med bra lönsamhet, stark efterfrågan och tillväxt. För mer information se www.compotech.se

Liknande jobb

Liknande jobb