Ekonomidirektör sökes till innovativt vårdbolag

Rekryterare
Tiohundra
Plats
Norrtälje (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 31 januari 2019
Stängs
den 2 mars 2019

Tiohundra arbetar med fokus inställt på innovation och digitalisering, och vi söker nu dig som drivs av förbättringsarbete och verksamhetsutveckling!

Om oss

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  

Om tjänsten

Drivs du av förbättringsarbete och verksamhetsutveckling? Vi söker dig som är utåtriktad, modig och gärna samarbetar för att uppnå bästa resultat. Som Ekonomidirektör är du direkt underställd VD och ingår i bolagets högsta ledning där du utgör ett viktigt beslutsstöd avseende bolagets övergripande ledning och styrning.  

Du arbetar med strategisk ekonomistyrning mot bolagets övergripande mål och en budget i balans. I uppdraget ingår också bokslut, uppföljning och analys, styrelserapporter, intern kontroll, samverkan med Kommunalförbundet, Norrtälje kommun och Region Stockholm. En viktig del är också verksamhetsutveckling avseende att införa av nya arbetssätt och uppföljningsmodeller.  

Du leder arbetet på ekonomiavdelningen som består av 13 medarbetare uppdelat på en redovisnings- och en controllerenhet. Ekonomiavdelningen ansvarar för bolagets övergripande ekonomiprocesser och verktyg och är ett stöd till VD och ledningsgrupp när det gäller framförallt planering, redovisning, budget, uppföljning och analys.

Vi kan erbjuda dig arbete på ett bolag som är föregångare inom hälsa, vård och omsorg där chefer och medarbetare förväntas ta initiativ och nyttja sitt handlingsutrymme, våga pröva nytt och inspirera medarbetarnas att utvecklas.  

Om dig 

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning, exempelvis civilekonom eller motsvarande. Du har erfarenhet från en liknande roll i en större organisation och gärna från politiskt styrd organisation. Du har förståelse för komplexa strukturer och vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva förbättringsarbeten med dokumenterat goda resultat. Du är analytisk och ser helheten samtidigt som du har förmågan att se vad som ska prioriteras. 

För att lyckas i rollen krävs ett nära och förtroendefullt samarbete med bolagets VD och ledningsgrupp. Som person är du handlingskraftig, kommunikation, engagerad och prestigelös och genom ditt coachande ledarskap bidrar du till att skapa en verksamhet som håller hög kvalitet och som utmärks av ständig utveckling. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.        

Varmt välkommen med din ansökan senast den 10 februari. Urvalsarbete kommer att ske löpande.  

Liknande jobb

Liknande jobb