Affärsutvecklare till Tekniska Verken

6 dagar kvar

Rekryterare
Tekniska verken
Plats
Linköping (Kommun), Östergötland (SE)
Annonserat
den 1 februari 2019
Stängs
den 24 februari 2019

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. För oss är det självklart att ta vara på våra medarbetares olikheter genom en inkluderande värdegrund. Vi tycker också att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Vårt erbjudande
Avdelning Affärsutveckling är motor i koncernens arbete med affärsutveckling, strategi och affärsplanering, innovations, patent- och licensfrågor samt strategiska samarbeten med externa partners. Vi arbetar med att initiera och utveckla helt nya affärer för koncernen men stödjer också befintliga affärsområden med projektledning, planering, strategier och utveckling av deras affärer. Som affärsutvecklare hos oss får du en möjlighet att arbeta brett och koncernövergripande med ovanstående i roller som projektledare, affärsutvecklare i projekt eller som en del av stabens eget arbete. Den affärsutvecklare vi söker har ett brinnande intresse för strategifrågor och innovation!

Vem är du?
Som person är du engagerad, driven och du vågar tänka i nya banor. Du älskar utmaningar och har förmågan att se nya möjligheter och lösningar med affärsmässighet och hållbarhet i fokus. Genom din kommunikativa och sociala förmåga har du lätt för att bygga goda relationer. Det är självklart för dig att hjälpa andra och att bidra där det behövs. I din roll kommer du att arbeta koncernövergripande, vilket ställer stora krav på din förmåga att snabbt sätta dig in i skiftande och ofta komplexa frågeställningar inom olika verksamheter.

Du är civilingenjör/civilekonom med goda kunskaper och intresse inom teknikområdet, affärsanalys, ekonomi och affärsutveckling. Vi tror också att du har erfarenhet av att jobba med affärsutveckling och/eller innovation sedan tidigare. Vi lägger stor vikt vid dina dina personliga egenskaper och färdigheter, samt på det sätt som du kompletterar vårt befintliga team. 

Fler sökningar så här