Sälj- och marknadsassistent

7 dagar kvar

Rekryterare
Mercuri Urval
Plats
Uppsala (Kommun)
Annonserat
den 4 februari 2019
Stängs
den 25 februari 2019
Ref:
SE-13525

Position

Som sälj- och marknadsassistent på Radonova ingår du i vårt team på 19 personer varav 5 arbetar med försäljning och digital marknadsföring. Arbetsuppgifterna innebär att ta emot och registrera inkommande order och ta hand om inkommande supportfrågor som rör våra produkter och tjänster samt hjälpa till med uppdatering av innehållet på våra hemsidor.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Kundkontakt på telefon
  • Att ta emot ordrar över telefon/mail samt administrera dem
  • Hantera förfrågningar och offerter från företagskunder
  • Behjälplig med att uppdatera våra hemsidor och produktblad med nytt innehåll

Vem är du?

Orderregistrering och offerthantering är en stor del av arbetet vilket kräver effektivitet och noggrannhet. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket till fullo eftersom du även ska vara behjälplig med uppdatering av våra svenska hemsidor.
Du är kommunikativ och du kan uttrycka dig väl i samtal med nya och befintliga kunder. Då rollen kräver högt tempo och flexibilitet är det viktigt att kunna behålla lugnet och prioritera väl. Du är duktigt på att lyssna av kunden och hitta en vinnande lösning för båda parter.

Vi söker dig som har en relevant utbildning, dock minst gymnasieutbildning och ett genuint intresse av att ge god service. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av liknande jobb och har goda administrativa kunskaper. Du ska ha god datorvana och bra kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. Kunskaper i WordPress och InDesign ses som meriterande. Förutom svenska talar du och skriver obehindrat på engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande eftersom vi har kunder över hela Europa.

För att trivas och lyckas på Radonova behöver du:

  • Vara en serviceinriktad lagspelare. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Radonova till världsledande inom vår bransch.
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Vi är världsledande på det vi gör. Då är det viktigt att vara ärlig, lojal och att hålla det vi lovar.

Välkommen med din ansökan, med brev och cv, till kontaktmail: jobb@radonova.sesenast den 25/2. Frågor besvaras av Susanne Niklasson, tel 018 – 56 88 05 eller Johan Olsson, tel 018 – 56 88 18 på Radonova.

 

Om företaget

Radonova är världens ledande leverantör och laboratorium för mätning av radon i villor, flerbostadshus och arbetsplatser. Våra mätmetoder med hög noggrannhet är ackrediterade av SWEDAC och godkända av SSM, Strålsäkerhetsmyndigheten i Sverige. Vi har vårt huvudkontor i Uppsala och ett dotterbolag i USA. Tillsammans är vi 25 anställda och omsätter ca 50 MSEK med god lönsamhet. Bolaget ägs av Lagercrantz Group som är en noterad teknikkoncern på NASDAQ Stockholm och som omsätter ca 3,5 miljarder kronor i de drygt 50 dotterbolag som finns inom koncernen. Läs mer om oss på www.radonova.se  och www.radonovalaboratories.com

Ansök om Sälj- och marknadsassistent

Har du redan laddat upp ett CV? Logga in för att söka direkt

Ansök

Ladda upp från din dator

Eller importera från:

Din CV måste vara en .doc, .pdf, .docx, .rtf, och inte större än 1Mb


4000 antal återstående tecken

När du söker ett jobb skickar vi din ansökan till namngiven rekryterare, som kan komma att kontakta dig. Genom att söka ett jobb listat på Di Din karriär godkänner du våra villkor och vår sekretesspolicy. Du ska aldrig behöva lämna ut bankkontouppgifter. Om du ombeds göra det ska du kontakta oss. Du behöver aldrig uppge uppgifter om ditt bankkonto. Om detta önskas, e-posta oss.

Liknande jobb

Liknande jobb