Erik Olsson söker ansvarsfull redovisningsekonom

Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 5 februari 2019
Stängs
den 7 mars 2019

Är du en självgående och prestigelös redovisningsekonom? Gillar du att ha ansvar över ditt arbete och jobbar strukturerat, då är detta tjänsten för dig!

SJR hjälper Erik Olsson Fastighetsförmedling AB att hitta en driven och framåt redovisningsekonom. Erik Olsson sitter i ljusa och trivsamma lokaler centralt i Stockholm. Du välkomnas till ett engagerat och härligt gäng och ekonomiavdelningen består av 7 kollegor.

Tjänstebeskrivning
I tjänsten som Redovisningsekonom kommer du att sköta redovisningen för många små bolag och det är viktigt att Du arbetar strukturerat, noggrant och med helikoptersyn. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Kund och leverantörsreskontra samt fakturering
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Periodiseringar/avskrivningar
  • Avstämningar av interna mellanhavanden
  • Analys och uppföljning av resultat vid månads/kvartals bokslut

Redovisningen sker i Visma Control men många rapporter skrivs i Excel, vilket gör att det ställs krav på att Du kan systemet.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har en gymnasieexamen eller annan ekonomisk utbildning. Du har minst 5 års erfarenhet från löpande redovisning i mindre bolag.  Du ska ha goda kunskaper i Excel och en fördel om du har arbetat i  Visma Control. 

Som person är du noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av en grupp med högt tempo och högt till tak. Att hålla deadlines och att hjälpa till och hugga i där det behövs är en självklarhet för dig.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Erik Olsson med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anette Skantz, 076-647 16 66. Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 200 anställda med en omsättning på ca 240 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson Fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholmsregionen i västra Skåne och i Göteborg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa.

Liknande jobb

Liknande jobb