Redovisningsekonom

Rekryterare
Flextrus
Plats
Lund (Kommun), Skåne (SE)
Annonserat
den 6 februari 2019
Stängs
den 8 mars 2019
Kategori
Redovisning

FLEXTRUS – EN VÄRLD AV BRILLIANTA FÖRPACKNINGAR

Som ledande i norra Europa, levererar vi flexibla miljöanpassade material till livsmedels- och hälsovårdsförpackningar. Våra kunder marknadsför, skyddar och bevarar sina produkter på bästa sätt genom att använda våra förpackningsmaterial med avancerade barriär och snyggt tryck. Vi har tre fabriker i södra Sverige och en i Storbritannien. Flextrus ingår i koncernen ÅR Packaging.
www.flextrus.com

Nu söker vi en redovisningsekonom

Söker du en självständig roll där du såväl erbjuds som förväntas ta ett stort ansvar? Tycker du om att se till både redovisning och verksamhet och hur delarna påverkar varandra? Då är rollen som redovisningsekonom hos Flextrus något för dig.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter
Du delar tillsammans med en kollega på ansvaret för enheterna i Lund och Halmstad med arbetsuppgifter som fakturahantering, matchning och kontering, löpande bokföring, moms, avstämningar och kundfordringar. Vid rätt förutsättningar och intresse kan det på sikt bli aktuellt att bli mer delaktig i t.ex. bokslutsarbetet och i arbetet med att utveckla processer och rutiner. 

Lämplig bakgrund
Du har en ekonomisk utbildning och erfarenhet av en liknande roll. Exakt hur många år du har arbetat är inte av lika stor vikt som att du förstår och känner dig säker i din roll och brinner för det du gör. Du har erfarenhet av integrerade affärssystem, högst meriterande med SAP, och Excel. Du har goda kunskaper i engelska.

Som person är du analytisk, serviceinriktad, positiv och flexibel. Att alltid arbeta noggrant och strukturerat är en självklarhet för dig. Vidare har du ett stort intresse för redovisning och legala frågor, god förmåga att prioritera och att arbeta mot deadlines.

Ansökan
Är detta din nästa utmaning? I den här rekryteringen samarbetar Flextrus med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. ansök via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrica Thysell på 0766-47 16 78. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Fler sökningar så här

Liknande jobb