Area Sales Manager

Rekryterare
Fortum
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 7 februari 2019
Stängs
den 3 mars 2019

Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Vi sysselsätter cirka 9 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Vår omsättning under 2017 uppgick till 4,5 miljarder euro. Fortums aktie är listad på Nasdaq Helsinki. www.fortum.com

Fortum Recycling and Waste Solutions erbjuder tjänster inom miljövård och materialeffektivitet i Norden. Vårt mål är att spara på naturresurser och främja en cirkulär ekonomi. Vi förbättrar material- och energieffektiviteten för våra kunder genom att erbjuda lösningar för återanvändning, återvinning, avfallshantering och slutdeponering samt tjänster för marksanering och miljöbyggnation. Fortum Recycling and Waste Solutions har nästan 650 medarbetare i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Du hittar mer information på www.fortum.se/wastesolutions

Vi söker

AREA SALES MANAGER 

Du driver vår affär med värdeskapande och anpassade avfalls- och återvinningslösningar i världsklass.

Rollbeskrivning
Kärnan i uppdraget är att förstå kundens verksamhet för att avgöra hur Fortum Waste Solution på bästa sätt kan bidra till värdeskapande avfallshantering och anpassade återvinningslösningar i världsklass. Du förväntas bygga affären och kundrelationen på ett förtroendeingivande- och professionellt sätt.

Vi söker dig som vill arbeta mot högt uppsatta mål, vilket kräver en vinnarskalle utöver det vanliga. Du kommer arbeta i en spännande roll inom en innovativ bransch med snabb utveckling. Då bolaget kontinuerligt expanderar kommer det erbjudas många spännande utmaningar att ta dig an.

Kunderna finns geografiskt på flera orter i Sverige och återfinns till största delen inom kemi- och övrig industri, där du kommer att arbeta nära kunderna och deras processer.

Du rapporterar till Försäljningsdirektör för Sverige & Norge och ingår i ett säljteam på 10 personer.

Placeringsort: Stockholm, Göteborg, Stenungssund eller Kumla.

Vi erbjuder
Ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag på stark frammarsch och ett team bestående av kompetenta och drivna kollegor.

Vi värdesätter ödmjukhet och ömsesidig respekt, uppmuntrar till ständig utveckling och utmaning av befintliga lösningar och arbetssätt. Vår teamanda är stark och tillsammans arbetar vi för att nå våra gemensamma mål.

Din profil
Vi söker dig med brinnande intresse för relationer och affärer. Du ska trivas med att hantera komplexa samband där det sällan finns bara ett givet svar.

Du har akademisk utbildning, med fördel inom kemi, miljö eller annan relevant inriktning. Du har tidigare erfarenhet av B2B försäljning inom kemi- eller övrig industri (avfallsfrågor, kemi, miljö). Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kvalificerade och integrerade kundlösningar.

Du har ett affärsmässigt tankesätt, drivs av att lösa kunders problem och inser vikten av att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer. Du har en mycket god motivations-, samarbets- och kommunikationsförmåga.

Tjänsten innefattar resor och förutsätter att du behärskar svenska och engelska i både tal och i skrift.

Intresserad? För mer information är du välkommen att kontakta Ann Ekstam, 0733 94 64 26. Ansök senast den 3 mars på apply@ekstamsearch.se

Fler sökningar så här