Löneadministratör till ett löneteam på internationellt bolag

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 8 februari 2019
Stängs
den 10 mars 2019

SJR söker för kunds räkning en löneadministratör.
Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter i en internationell miljö, där du blir en del av ett bra gäng med stark teamkänsla. Det är en bred roll där du kan vara med och påverka och har stora utvecklingsmöjligheter.

Ansvarsområden
Som löneadministratör ansvarar du för hela löneprocessen och blir en del av en stor ekonomiavdelning, som består av flera personer på lönesidan. Man arbetar i tätt samarbete med varandra på avdelningen och du kommer tillsammans med övriga medarbetare ansvara för hela löneprocessen fram till utbetalning och skapande av bokföringsunderlag och skattedeklarationer. Du kommer att ha kontakt med myndigheter och internt kommer du ha hand om frågor gentemot chefer och anställda, gällande lön och anställning. Vidare kommer du ha hand om administrationen kring grupp- och ITP-försäkringar, föra statistik och vid sidan av löneadministrationen arbeta med att förbättra och utveckla processer.
Tjänsten är på heltid med placering på Lindholmen.

Din profil 
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom löneadministration och har några års erfarenhet av löneadministration. Då du kommer att arbeta i en internationell miljö krävs det att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom lönesystemet Hogia+ eller HR-Plus 8 är det meriterande.

Som person är du en teamspelare, utåtriktad och positiv. Du har skinn på näsan och trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och hjälpsamma kollegor. Du är noggrann och strukturerad och motiveras av att vara en del av en föränderlig miljö och sätter värde i att vara serviceminded och att bidra till det stora hela.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka oss din ansökan redan idag. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Sara Östlund på telefonnummer 031-750 33 93.
Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb