Försäljningschef

Rekryterare
Unibap
Plats
Uppsala (Kommun)
Annonserat
den 11 februari 2019
Stängs
den 3 mars 2019

Som försäljningschef

Som Försäljningschef hos oss kommer du få möjlighet att hjälpa industrin att bli smartare, mer uppkopplad och mer i teknisk framkant. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på vår resa där vi ska revolutionera industrin!

Vi söker

Vi söker nu dig som brinner för innovativ automation till smarta fabriker, på jorden och i rymden, med ett stort inslag av artificiell intelligens, robotik, datavetenskap, bildanalys och automation. Vi arbetar med kunder som NASA, Epiroq, Husqvarna och Satellogic och har samarbetsavtal med ABB, GE och Intel. Vi drivs av nyfikenhet och innovation men står med båda fötterna på jorden.

I din roll som försäljningschef har du det yttersta ansvaret för hela säljprocessen. Du är en viktig spelare i den strategiska utvecklingen av Unibaps affärsposition genom att skapa och utveckla långsiktiga affärsrelationer. Du kommer att arbeta med lösningsförsäljning inom automation mot både nya och befintliga kunder. Du ansvarar för att hos kund presentera våra tekniska erbjudanden inom våra affärsområden automatiserad kvalitetssäkring, intelligent automation och robotik samt rymd och övervakning för att ta affären i mål.

Som försäljningschef har du en central roll i vårt bolag och arbetar nära R&D samt affärsutveckling. Du kommer även ansvara för att leda och utveckla ett team av tekniska säljare. Du kommer att utgå ifrån Uppsala eller Västerås, men ditt försäljningsområde är för närvarande hela Sverige, men vi är på väg mot övriga norden och Tyskland. I arbetet ingår därför både resor och övernattningar. Du rapporterar till Unibaps VD.

Vi tror att du är en naturlig ledare med ett track record av framgångsrik försäljning. Du har tidigare arbetat med lösningsförsäljning, gärna inom intelligent automation. Du har ett stort, och för oss relevant nätverk, inom industrin och du trivs med att få utmaningar och att kunna påverka ditt resultat.

Du har en stark förmåga att bygga relationer och förtroende på olika nivåer och kan snabbt sätta dig in i komplexa frågor och omsätta det till konkreta affärserbjudanden. Du är van att möta kunden i förhandlingar och kan automation på dina fem fingrar. Du är nyfiken och ständigt hungrig på att lösa problem och att förstå. Det bästa du vet är att göra affärer och att leda andra till att nå uppsatta mål!

Hur ansöker du

Om du vill bli en nyckelspelare i en organisation med höga ambitioner och stark framåtanda så ser vi fram emot att få med dig i vårt team! I denna rekrytering samarbetar vi med Grimaldi Access och du ansöker genom att gå in på www.grimaldiab.se under ”aktuella tjänster”. Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast dock senast den 3 mars 2019. Frågor kring processen och tjänsten kan ställas till Märta Grimaldi på 073-684 41 15 alt Maria Ergül på 073-744 26 66.

Liknande jobb

Liknande jobb