Försäljningschef till Västtrafik, Göteborg

Rekryterare
Västtrafik
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 12 februari 2019
Stängs
den 28 februari 2019

Varje dag reser 410 000 personer med Västtrafik. Det är för dem vi finns till. Vi vill göra det enkelt och bekvämt att resa med kollektivtrafiken och samtidigt bidra till en hållbar samhällsutveckling. Västtrafik ägs av Västra Götalandsregionen och har cirka 900 linjer som körs av företag som upphandlats i konkurrens. Läs mer på: www.vasttrafik.se

Ansök senast: 2019-02-28Plats: Göteborg

Det är spännande tider. Vi har aldrig haft så många kunder som nu, aldrig vuxit så kraftigt. 2018 uppgick Västtrafiks biljettintäkter till 3,4 miljarder kronor. Samtidigt förändras Västra Götalandsregionen, gränser mellan branscher och kundgrupper suddas ut och kollektivtrafiken blir en allt viktigare del i en hållbar samhällsutveckling. Nu söker vi dig som vill vara med att möta och driva förändring som försäljningschef.

Hos oss kommer du ha det övergripande ansvaret att utveckla den nya sammanslagna försäljningsavdelningen. Det är ditt ansvar att, tillsammans med medarbetarna, utforma strategier och bryta ner till operativa planer. Genom ditt ledarskap sätter du mål, bygger en öppen och tillåtande kultur och skapar goda förutsättningar för dina ca 15 medarbetare.

Avdelningen under ditt ledarskap är en viktig del i en större helhet – kollektivtrafiken i Västra Götaland. Du deltar i ledningsgruppen för försäljnings- och marknadsenheten och rapporterar till Försäljnings- och marknadsdirektören. 

Vi söker dig som är en trygg, resultatorienterad och lyhörd ledare. Du har hög integritet och vågar vara konsekvent.  Vi tror också att du vet vad det innebär att leda i förändring med kunder som kontinuerligt förändrar sina beteenden och förväntningar. Vi jobbar aktivt för att ha en inkluderande kultur som kännetecknas av lika rättigheter och möjligheter för alla, vilket bör genomsyra ditt ledarskap. Vidare har du förståelse för att kollektivtrafiken är till för alla och en jämlik och rättvis kollektivtrafik är viktigt för en hållbar samhällsutveckling. Vi är i ständig utveckling, det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. 

Vi vill att du har akademisk examen och kunskap och erfarenhet som ledare inom försäljning till B2B och B2C. Du är van att arbeta med försäljnings- och distributionskanaler, och det är en fördel om du har erfarenhet från försäljning i stora volymer. Du har god rutin att driva affärsutveckling och i försäljningsarbetet har du erfarenhet från e-handel, digital kommunikation, kundvård, kundlojalitets - och kundutvecklingsprogram.

I denna rekrytering samarbetar vi med Maquire. Välkommen med din ansökan via maquire.se. För frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Roos på telefon 0723-28 22 53. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 28 februari.

Liknande jobb

Liknande jobb