Senior People & Culture Business Partner till ISS

Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 12 februari 2019
Stängs
den 14 mars 2019

ISS vision är att vara ”The worlds greatest service organization”. Det är en ambitiös målsättning satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och vi vet att det är våra beteenden som gör att vi blir framgångsrika.

Om rollen
Som People & Culture Business Partner har du en nyckelroll i arbetet att utveckla kärnan i företagets serviceleverans – våra medarbetare. I uppdraget arbetar du brett med våra medarbetarprocesser och vårt ledarskap, i syfte att utveckla ISS verksamhet.

 Business Partner har sin organisatoriska tillhörighet inom funktionen People & Culture och rapporterar till P&C Direktören men arbetar dedikerat nära verksamheten i något av våra affärsområden. Den aktuella rollen innebär ett ansvar för område Soft Services som levererar tjänster inom Cleaning och Catering. Soft Services sysselsätter ca 1700 medarbetare och har verksamhet i hela landet.

Som Business Partner inom område Soft Services ingår du i affärsområdets ledningsgrupp och säkerställer utifrån den positionen att arbetet möter ISS högt ställda krav.

Verksamheten är i ständig förändring och ställer höga krav på förmåga att verka både operativt och strategiskt.

Till din stöttning i arbetet har du tillgång till dina kollegor inom People & Culture inom områdena Talent, Learning & Development, Health & Safety och Legal (arbetsrätt) samt ett HR Shared-Service Center.

Tjänsten är en tillsvidarenställning placerad vid ISS moderna aktivitetsbaserade kontor i Liljeholmen, Stockholm.

Vem vi söker

På ISS söker vi individer före titlar. Vi trivs bäst med personer som älskar service, tänker affärsmässigt med både hjärta och hjärna och ser till att ha kul när vi jobbar. Om du känner igen dig i detta finns en god chans att vi kommer att trivas ihop!

För rollen som Business Partner Soft Services krävs gedigen erfarenhet av operativt och strategiskt HR-arbete. Utöver akademisk examen inom personal/beteendevetenskap eller likvärdigt, har du yrkesmässig erfarenhet inom HR från en större kommersiellt driven verksamhet, gärna inom servicesektorn. Du har dokumenterad erfarenhet av att driva HR-frågor utifrån ett ledningsgruppsperspektiv med god förmåga att omvandla strategi till operativ handling. Du har erfarenhet av att arbeta med fackliga förhandlingar och relationer samt har mycket goda kunskaper i arbetsrätt. Du är van att kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift. Stöttning och utveckling av verksamhetens ledare är en central uppgift i uppdraget och det är därför viktigt att du känner dig bekväm med att jobba med ledarutveckling.

Du behärskar väl de vanligast förekommande IT-verktygen såsom MS Office och gärna något HR-system.

Som person är du affärsmässig och professionell och har god förmåga att verka i större organisationer med många kontaktytor och intressenter. Du arbetar systematiskt och låter din erfarenhet och kompetens, i kombination med ditt goda omdöme, styra dig i dina beslut.

Att nå visionen – The world’s greatest Service organisation, kräver ständig utveckling och förändring till det bättre. Det är därför viktigt att du själv har känslan, nyfikenheten och drivkraften att se förändring som något positivt. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en plats i teamet som skapar The world’s greatest service organisation. Vid ISS känner vi genuin stolthet och passion för det arbete vi gör och ser till att ha roligt längs vägen.

I rollen som People & Culture Business Partner Soft Services kommer du att verka i centrum av ett av landets största tjänsteföretag. ISS är en global organisation som erbjuder goda karriärmöjligheter för den som vill och levererar. Personlig professionell utveckling står högt på vår agenda – så vill du, vill vi!

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Constatera Search & Interim AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Palmqvist, 070 570 82 82 peter.palmqvist@constatera.se. Ansök snarast, urval och intervjuer sker löpande. Jobbet går att söka så länge annonsen ligger kvar på nätet.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb