Controller / Verksamhetsekonom

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 12 februari 2019
Stängs
den 14 mars 2019

Till vår kund söker vi nu en controller till ekonomienheten. Ekonomienheten är den enhet som är verksamhetsansvariga i ekonomifrågor och ser till att säkerställa en hög kvalitet på redovisningen. Ditt uppdrag blir att stödja verksamhetsansvariga i ekonomifrågor och säkerställa en hög kvalitet på redovisningen samt resurseffektiva processer inom förvaltningen. Enheten är en stödfunktion till förvaltningens samtliga avdelningar där man tillsammans får saker gjorda, skapar nya insikter och idéer som kan växa till smarta lösningar  som utvecklar verksamheten.

Dina arbetsuppgifter
Som controller/verksamhetsekonom stöttar du chefer inom en av förvaltningens avdelningar, fastighetsavdelningen. Du arbetar med budget, prognos, analys, avvikelsehantering samt har fokus på många och omfattande investeringar. Du bistår även verksamheten vid ekonomisk uppföljning av projekt och tar även till viss del ansvar för den löpande redovisningen.

Vem söker vi? 
Du som söker måste ha en relevant högskoleutbildning och erfarenhet från ett liknande arbete, gärna inom offentlig förvaltning. Då du kommer att arbeta nära verksamheten ser vi att du har ett professionellt och konsultativt förhållningssätt. Du är duktig på att skapa goda och förtroendefulla relationer och kommunicerar på ett sätt som skapar delaktighet och tydlighet. Uppdraget kräver att du har god organisatorisk och analytisk förmåga. Du är
samtidigt drivande, lösningsinriktad och ser möjligheter. Du är lyhörd för verksamhetens behov och har förmåga att se och sätta in kunskapen i ett helhetsperspektiv. 

Svenska i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid  personlig lämplighet. 

Ytterligare information om uppdraget
Vår kund sitter i trevliga lokaler på Hisingen. Vi söker dig som kan påbörja din anställning omgående. Uppdraget förväntas pågå cirka 6 månader. För rätt person kan det finnas möjlighet till anställning hos vår kund efter konsultuppdragets slut.

Din ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte utan skicka in ditt CV och personliga brev redan idag! 

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Katarina Forslund på telefonnummer 031-333 54 82. 
 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Liknande jobb

Liknande jobb