Nyexaminerade ekonomer till spännande uppdrag

Förfaller i dag

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 12 februari 2019
Stängs
den 19 februari 2019

Är du en ekonomistudent som precis tagit examen? Se hit! Gazella söker nu nyexaminerade personer till konsultuppdrag hos spännande bolag i Stockholm. Vi tillsätter tjänster så som Junior Financial Controller, Junior Business Controller, Junior Accountant (junior redovisningsekonom) och Finance Assistant (ekonomiassistent / redovisningsassistent) och gör vårt bästa för att hjälpa just dig till ditt drömjobb! 

Det finns viss flexibilitet gällande uppdragens start men de flesta förväntas börja omgående. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Hantera interna och externa kontakter både på svenska och engelska.
  • Sköta det dagliga arbetet med kontroll av kund- och leverantörsreskontra.
  • Utföra löpande redovisningsarbete.
  • Arbeta brett med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och bistå interna projekt.
  • Konto- och momsavstämningar.
  • Fakturahantering.
  • Få insikt och medverka i det löpande arbetet med budget och prognos.
  • Arbeta med ekonomisk analys och uppföljning av bolagets interna KPI:er.

Erfarenhet

Vi söker dig som för tillfället läser, eller som precis avslutat, en utbildning inom ekonomi på universitet, yrkeshögskola eller motsvarande. Vi värdesätter din personliga inställning högre än din erfarenhet och därför är det viktigt att du har vilja och förmågan att självständigt initiera samt driva projekt med hög kvalitet. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet från ekonomirelaterade arbetsuppgifter, men det är inget krav. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har erfarenhet av att arbeta i Officepaketet. 

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, initiativtagande och gillar utmaningar. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du utför dina arbetsuppgifter självständigt men samarbetar även väl i grupp tillsammans med såväl juniora som seniora medarbetare.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson Sofia Lundgren.

Liknande jobb

Liknande jobb