Vattenfall

Sverige

Om Vattenfall

Vattenfall banner högst upp
Vattenfall blå linjeVattenfall blå linjeVattenfall blå linjeVattenfall blå linjeVattenfall blå linjeVattenfall blå linjeVattenfall blå linjeVattenfall blå linjeVattenfall blå linje

Det här är Vattenfall

Vi är en av Europas största elproducenter och den största värmeproducenten. Vi levererar el, värme och gas till 15,5 miljoner privat- och företagskunder i Sverige, Danmark, Finland, Holland, Tyskland och Storbritannien.

Vi arbetar med alla delar i värdekedjan – produktion, distribution och försäljning. Vår energimix består av sex energikällor:
biomassa, kol, kärnkraft, naturgas, vatten- och vindkraft.

Vi är ungefär 38 000 anställda

Vår övertygelse är att mångfald leder till utveckling och därför arbetar vi för en jämn könsfördelning av kvinnor och män. Vi ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vattenfalls arbetsplatser är alkohol- och drogfria, drogtest genomförs alltid före nyanställning.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Vattenfall som arbetsgivare

Hos oss blir du en del av en värld där varje dag sannolikt erbjuder nya erfarenheter, även på internationell nivå.

Du uppmuntras att ta individuellt ansvar och bidra till att förverkliga Vattenfalls vision om att försörja samhället med energi samtidigt som vi ska vara ett av de företag som leder utvecklingen mot en miljömässigt hållbar energiproduktion.

Att nyckeln till framgång ligger hos våra medarbetare kan låta som en kliché, men vi investerar ständigt i olika åtgärder för att öka våra medarbetares kunskaper och färdigheter.

Rätt kompetens för framtiden

Vi behöver människor som kan tänka i nya banor och hitta nya lösningar. Därför visar vi tydligt vilka färdigheter vi tror att våra medarbetare behöver i framtiden. Det innebär att du har möjlighet att styra över din professionella och personliga utveckling samtidigt som vi säkerställer att vi har rätt kompetens  – nu och i framtiden.

Telia linje längst ned

1 jobb med Vattenfall

Prenumerera på jobb via e-post