ARBETSGIVARE

Läs mer om arbetsgivarna!


Läs mer

Jurek

Jurek

Världen är full av talanger och arbetsplatser. Men att hitta rätt är ingen lek. Vi är specialister på rekrytering, konsultlösningar samt kompetensutveckling inom Law, Finance, Marketing & Communication, HR och Business Support.


Läs mer

Bonnier News

Bonnier News

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Lifestyle når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala
 förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.


Läs mer

Finansinspektionen

Finansinspektionen

FI arbetar för finansiell stabilitet, välfungerande marknader och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!


Läs mer

Sveriges Riksbank

Sveriges Riksbank

I stort sett allt arbete på Riksbanken har ett internationellt inslag och kontakterna med omvärlden är många. Allt som allt jobbar våra medarbetare i ungefär 130 internationella kommittéer och arbetsgrupper. Vi tror att internationellt arbete är ett mycket bra sätt att utveckla sin kompetens och många av våra medarbetare tillbringar en period på en annan centralbank någonstans i världen. Just nu har vi medarbetare på Europeiska centralbanken (ECB) i Frankfurt och IMF i Washington.