Danske Bank

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar. Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur – en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.

En innovativ, agil och inkluderande kultur

Danske Bank är en utmanare på den svenska bankmarknaden, med en stark ambition att växa. Tillsammans strävar vi efter att bygga en innovativ, agil och inkluderande kultur, där vi skapar värde för våra kunder genom att ständigt överträffa deras förväntningar. Vi ser förändring som en möjlighet att utvecklas och växa, och nyfikenhet och driv belönas.

Vad förväntar vi oss
 
En karriär inom Danske Bank innebär en möjlighet att utvecklas, växa och bidra till en kultur som präglas av höga ambitioner. I gengäld förväntar vi oss mycket av våra 19 000 medarbetare. Tillsammans levererar vi expertis, agerar med integritet, skapar värde, jobbar agilt och tror på samarbete.