Account Manager till Habasit i Mälardalen

Rekryterare
Plats
Mälardalen
Annonserat
den 9 december 2016
Stängs
den 16 januari 2017
Kontakta
Lovisa Mankert
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Account Manager kommer du ansvara för att öka marknadsandelarna i regionen, primärt mot OEM och större slutförbrukare. Detta ställer krav på aktiv bearbetning och utveckling av befintliga kunder samtidigt som du ansvarar för att initiera och driva nya affärsmöjligheter.

I rollen som Account Manager kommer du arbeta självständigt mot kund för att hitta framgångsrika lösningar. Detta innebär du ansvarar för hela säljprocessen, från prospektering, införsäljning och offert till uppföljning. Självklart har du Habasits interna funktioner såsom kundsupport, teknisk support och central serviceorganisation till sin hjälp.

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst gymnasiekompetens med relevant teknisk inriktning och tidigare erfarenhet från framgångsrikt försäljningsarbete. Erfarenhet från arbete med drivremmar och transportband är meriterande men inget krav utan vi ser gärna sökande som arbetat inom exempelvis livsmedelsbranschen alternativ med processteknik och automation. Eftersom Habasit är ett internationellt företag krävs att du uttrycker dig professionellt i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Erfarenhet från Navision och/eller SAP är meriterande.

Profil
Som person är du driven och trivs i en säljande roll. Då du till störst del kommer vara ute och besöka kunder behöver du vara van vid att arbeta självständigt och strukturerat. Du behöver trivas med att bygga långsiktiga relationer genom att förstå kunderna och deras verksamheter vilket ställer krav på att man känner sig bekväm i en produktionsmiljö och har förmågan att förstå tekniska samband.

Habasit erbjuder en spännande roll på ett framgångsrikt företag med goda utvecklingsmöjligheter där du kommer få arbeta med en bred produktportfölj i nära samarbete med kunder och kollegor.

Ansökan
Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 16 januari via www.sellsource.se. Frågor besvaras av Lovisa Mankert, 0707 – 46 44 17, lmankert@sellsource.se eller Marcus Wigren, 0704 – 46 44 01, mwigren@sellsource.se.

Habasit, med säte i Schweiz, grundades 1946 och är världens ledande producent av transportband och drivremmar. Genom strategiska företagsförvärv och egen utveckling har produktutbudet under senare tid breddats till ett unikt totalerbjudande av drivrems- och transportbandslösningar. Habasit är verksamma inom flertalet olika industrier såsom livsmedel, automation, trä- papper- och verkstadsindustri m.m. Läs mer på www.habasit.se