Projektledare för Sveriges coolaste startup-turné till Dagens Industris tekniksajt Di Digital

Rekryterare
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 16 december 2016
Stängs
den 15 januari 2017
Kontakta
Thomas Danielsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Driven projektledare sökes till Sveriges coolaste startup-turné!
Dagens Industris tekniksajt Di Digital söker en driven projektledare till sin växande event-del. Vårt flaggskeppsevenemang är Di Startup Tour 2017, en pitchtävling i stil med TV:s Draknästet som hålls under hösten på fem orter i Sverige. Även andra evenemang är planerade under våren och i Almedalen under sommaren. Totalt rör det sig om minst ett dussintal enskilda datum.

Jobbet är heltid, tillsvidare och du är anställd på Dagens Industris konferens och event-avdelning. Ditt uppdrag är att initiera, driva och genomföra relevanta, marknadsledande och lönsamma konferenser/event med fokus på branschen.

Som projektledare är Du:

 • Driven och envis.
  Du ska bygga och styra upp stora branschgalor som närmar sig tv-kvalité i sitt utförande. Våra största evenemang består av avancerad scenuppbyggnad, ljus och ljud-effekter, livesänd video och hundratals gäster i publiken. Vi anlitar externa produktionsbolag för detta, men du ska leda dem, stödja dem och jobba för att Di Digital får fram sin vision på bästa vis.
   
 • Erfarenhet av liknande branschproduktioner och konferenser är meriterade. Ha förståelse och kunskap kring vad som driver lönsamma och relevant event.
   
 • Lyhörd för olika viljor
  Redaktionens journalister agerar programledare, vi har många ”tech-stjärnor” på scen och vi jobbar med sponsorer som också syns på scen. Många ska känna sig delaktiga – samtidigt som du ska kunna hålla ögat på bollen och genomföra visionen på bästa vis. Det handlar om att kunna jobba i ett föränderligt landskap, se möjligheter istället för problem och ta egna initiativ.
   
 • Ett socialt geni som samlar branschen
  Du ska även vara mycket social och ha lätt att knyta nya kontakter. Det här är ett jobb som kräver stort engagemang, passion och ibland lite dealmaking och tänk utanför boxen. Målet är att bygga Sveriges viktigaste plattform för startupbolag, riskkapitalbolag och det digitala näringslivet. Ihop med vår nyhetsplattformar Di Digital och Digitalpodden, och vår databas Nordic Tech List ska eventverksamheten utgöra den största totempålen i tech-sektorn. Vi ska samla branschen!
   
 • Intresse för startupbolag
  Det är meriterande om du kan visa att du delar vår passion för unga tillväxtbolag i den så kallade tech-sektorn. Under Startup Tour 2016 har vi bland annat gästats av investerare som Steve Angello, tidigare Swedish House Maffia, Jane Walerud, Klarnas första investerare, Avitogrundaren Jonas Nordlander och Storytels grundare Jonas Tellander. Om dessa namn får din puls att höjas kan detta vara jobbet för Dig!

Hoppa gärna runt i denna film av hela finalen av Startup Tour 2017 för inspiration.

Länk: http://digital.di.se/artikel/live-startup-tour-i-stockholm

Frågor och ansökan:
Thomas Danielsson
Projektchef
Dagens industri
Thomas.danielsson@di.se

Liknande jobb

Liknande jobb