Kvalitetschef på TSS

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 december 2016
Stängs
den 18 januari 2017
Ref:
"4451B kvalitetschef"
Kontakta
Marcus Tingland
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

TSS affär bygger i hög grad på krav som ställs vad gäller kvalitet och säkerhet. Ju bättre organisationen är på att känna till, förutse och tolka konsekvenserna av de krav som bl.a. FDA, EU, och WHO ställer, desto bättre möjligheter har TSS att skapa och utveckla affärer. TSS, och dess samarbetspartners, framgång bygger således på verksamhetens och produkternas förmåga att motsvara mycket högt ställda kvalitetskrav i en starkt reglerad, världsomfattande bransch.

Rollen
Kvalitetschefen har det yttersta ansvaret för att underhålla och utveckla TSS Lednings- & Kvalitetssystem vilket bl.a. inbegriper processer, system och dokumentation. Kvalitetschefen har en viktig roll i företagets ledningsgrupp och har en mycket central funktion i TSS dagliga arbete och framtida utveckling.

I rollen ingår övergripande ansvar för följande områden:

  • Vidareutveckla och förstärka TSS Lednings- & Kvalitetssystem. Vara intern kravställare i process- och systemutveckling.
  • Understödja och driva organisationens arbete kopplat till kvalitet, fokus på bl.a. kravtolkningar, processarbete och dokumentation.
  • Leda arbetet vid kundaudits och tredjepartscertifiering (exempelvis ISO-certifiering) tillsammans med andra nyckelpersoner.

Krav

  • Civilingenjör, eller motsvarande, med vidareutbildningar inom Kvalitetsområdet.
  • Erfarenhet från självständiga och ledande befattningar med ansvar för Kvalitetsarbete inom Life Science eller annan högteknologisk miljö.
  • Mycket god erfarenhet och förmåga att uttrycka sig och formulera sig på svenska och engelska. Muntligt och skriftligt. Behärskar framtagning av kvalitetsdokumentation, kvalitetsprocesser och processflöden.

Låter detta intressant? Skicka in intresseanmälan med bifogat CV märkt ”4451B kvalitetschef” till cv@advice-es.com. Eventuella frågor riktas till Marcus Tingland på Advice Executive Search tel 070 – 960 09 58.

Var med och säkra global patientsäkerhet
TSS är en global leverantör av IT-lösningar för temperaturövervakning av läkemedel. Med över 20 års erfarenhet inom läkemedelsbranschen har TSS positionerat sig som ledande när det gäller innovativa lösningar för full kontroll och visibilitet genom hela distributionskedjan. Detta har gjort att kunderna, med hjälp av TSS lösningar, är i tydlig framkant när det gäller att leva upp till höjda GDP-krav. Med TSS lösning kan kunderna säkerställa att de levererar en effektiv och säker produkt var än patienten befinner sig.

Liknande jobb

Liknande jobb