Affärsinriktad Controller till Novacura

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 20 december 2016
Stängs
den 19 januari 2017
Kontakta
Lovisa Mankert
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Novacura befinner sig i en stark expansions- och tillväxtfas och man ser nu behov av att stärka upp vad gäller ekonomisk analys och uppföljning. Som affärsinriktad controller kommer du arbeta nära VD och ägare och medverka i företagets ledningsgrupp.

Rollen
Du kommer att vara en nyckelspelare i ett snabbväxande företag och arbeta nära VD. Du kommer främst att arbeta med finansiell analys och uppföljning samt ansvara för att hämta in information och analysera nyckeltal som ligger till grund för affärsmässiga beslut. Fokus ligger på att förse ägare med beslutsunderlag med syfte att driva verksamheten framåt samt agera bollplank till ledning och styrelse.

Controllerns roll blir även att driva, utveckla och sammanställa koncernens löpande finansiella rapportering samt att ha löpande kontakt med dotterbolag, både i Sverige och utomlands. En del av arbetet kommer även att bestå i att förbättra befintliga processer med syfte att automatisera och förenkla arbetet.

Profilen
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att arbeta med ekonomi- och verksamhetsstyrning nära beslutsfattare och trivs med att driva ditt arbete självständigt. Du är en analytisk problemlösare som trivs i en automatiserad IT-miljö och du tänker ständigt på att förbättra och effektivisera ditt egna arbete.

Dina kunskaper i Excel är mycket goda och vi värdesätter även kunskap och erfarenhet av SQL-användande för informationsinhämtning. Du har, förutom svenska, även mycket goda kunskaper i engelska.

Novacura erbjuder en spännande tjänst i en starkt tillväxtdriven, dynamisk och föränderlig miljö. Trivs du i en sådan miljö och i en roll med stor påverkansmöjlighet? Välkommen med din ansökan!

Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Mattias Larrieu; 0734 – 16 60 16, mlarrieu@contaplus.se eller Lovisa Mankert; 0707 – 46 44 17, lmankert@contaplus.se.

Om Novacura
Genom sin expertis inom affärssystem och processförbättring tillhandahåller Novacura lösningar som är enkla att anpassa efter varje kunds specifika krav och behov. Novacura utvecklar, säljer och levererar nästa generations lösningar för Business Process Management kallad Novacura Flow® - the Enterprise App. Koncernen består av 7 mindre bolag som tillsammans omsätter 70 MSEK. Företaget har cirka 70 anställda och huvudkontoret ligger strax söder om Göteborg. För mer information gå in på www.novacura.se.

Liknande jobb

Liknande jobb