Redovisningsekonom till Hövding

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 28 december 2016
Stängs
den 27 januari 2017
Ref:
1764483/141921
Kontakta
Carin Berntsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu söker vi en redovisningsekonom till kontoret i Malmö. Idag arbetar två personer med ekonomi i företaget och i rollen som redovisningsekonom kommer du få ett stort ansvar. Tjänsten är en direktrekrytering där rekryteringsprocessen hanteras av SJR och anställning sker direkt hos Hövding.

Hövding är en airbag för cyklister. En revolutionerande cykelhjälm i form av en krage som cyklisten bär kring halsen. Kragen innehåller en airbag som löser ut och skyddar huvudet först vid en olycka. Airbagen är utformad som en huva som omsluter och skyddar cyklistens huvud. Utlösningsmekanismen styrs med hjälp av sensorer som registrerar den onormala rörelsen hos cyklisten vid en olycka. Hövding har världens i särklass bästa stötupptagningsförmåga, är enkel att ta med, samt är snygg och diskret i sin utformning.

Hövding säljs idag i över 600 butiker och i många webshoppar i 15 länder i Europa och Japan. Idag jobbar ca 30 personer på Hövding, alla med sin unika kompetens. Det är ett härligt gäng med olika bakgrunder och personligheter, som inspireras av varandra och jobbar tätt ihop. Vi triggas av det omöjliga och tycker att nyfikenhet är en dygd.

Arbetsuppgifter

  • ansvar för lönekörning, reseräkningar, utlägg, pensioner, rapportering och kontrolluppgifter
  • leverantörsreskontra
  • ansvar för avstämningar av lager och inventering
  • löpande bokföring, periodiseringar, avskrivningar, avstämningar
  • månadsbokslut
  • viss rapportering

Lämplig bakgrund
För att passa i denna roll har du erfarenhet av att göra löner och sköta den löpande redovisningen. Vi tror att du har cirka fem års erfarenhet från liknande arbete. Du är van vid att arbeta självständigt och känner dig trygg i dina redovisningskunskaper. Har du arbetat i affärssystemet Pyramid är det meriterande samt om du har gjort lön i Visma. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i Excel.

Som person är du flexibel i ditt tankesätt och du har en förmåga att prioritera och att arbeta mot deadlines. Vidare är du analytisk, noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du är kommunikativ och trivs med många interna kontaktytor och vill bidra till gemenskap och en positiv företagskultur.

Så ansöker du
I denna rekrytering samarbetar Hövding med SJR in Scandinavia AB. Är detta din nästa utmaning ser vi gärna att du ansöker snarast då vi arbetar med löpande urval, sista ansökningsdag 27 januari. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Vid frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Carin Berntsson 040-665 51 04. Varmt välkommen med din ansökan!

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb