Chefsassistent till Fjärde AP-fonden

Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 januari 2017
Stängs
den 2 februari 2017
Kontakta
Marie Bergsman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en serviceinriktad person med driv? Jobbar du idag som Executive Assistant eller Chefsassistent? Då kan du vara den vi letar efter!

Arbetsbeskrivning:
I rollen som chefsassistent kommer du att bistå Fjärde AP-fondens VD med administrativ struktur på högsta nivå. Rollen innebär mycket eget ansvar där du förväntas leverera service i hög klass och bygga upp en struktur genom administration och koordinering. Exempel på ansvarsområden är administration och förberedelse inför möten och konferenser, ta fram presentationsmaterial, kalenderadministration, redovisning av utlägg och kostnader samt bokning av resor. Du kommer även tillhandahålla nödvändig information till ledningsgruppsmöten och sammanställa rapporter samt vara behjälplig i administrationen inför fondens styrelsemöten. Stämningen på kontoret är trivsam och det finns spännande utmaningar som ger möjlighet för dig att utvecklas inom ditt område

Kvalifikationer:
För att du skall trivas och lyckas i rollen behöver du ha något års erfarenhet av arbete i en liknande roll. Du arbetar obehindrat i Officepaketet och du behärskar såväl svenska som engelska mycket väl i både tal och skrift. Du är strukturerad, prioriterar snabbt och arbetar proaktivt och har inga problem att möte dead-lines. Det är viktigt att du är serviceorienterad och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med medarbetare på olika positioner på fonden samt med externa parter. Som person är du prestigelös och du tar dig med glädje och energi an både stora och små uppgifter, du vågar ta plats samt har lätt att bygga kontaktnät. Det är av största vikt att du är engagerad i ditt arbete och har en positiv och lösningsorienterad inställning.

Frågor och mer information:
Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bergsman på telefon 08-407 55 55

Om företaget
Fjärde AP-fonden (AP4) är en av fem buffertfonder i det svenska allmänna inkomstpensionssystemet. Buffertfonderna, som innefattar Första-Fjärde och Sjätte AP fonderna, bildades år 2001 och är statliga myndigheter vilka lyder under Finansdepartementet. AP4:s uppdrag är att, genom förvaltning av fondkapitalet, skapa bästa möjliga avkastning över tid och därmed bidra till pensionssystemets stabilitet. AP4:s fokusområden inom hållbarhet är Klimatförändring och Ägarstyrning. Fondkapitalet uppgick, vid senaste årsskiftet, till 310 miljarder kronor. AP4 har ett femtiotal medarbetare och har sina kontorslokaler i centrala Stockholm.

Liknande jobb

Liknande jobb