VD till EnviroPlanning

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 5 januari 2017
Stängs
den 29 januari 2017
Kontakta
Anna Åkesson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Efter flera år av kontinuerlig organisk tillväxt och god lönsamhet är EnviroPlanning på väg in i nästa fas. Arbetet med ett flertal stora avtal i omfattande infrastrukturprojekt höjer ambitionsnivån, förväntan och krav på operationell ledning och fortsatt expansion.  

I rollen som VD blir ditt ansvar att driva och leda bolaget mot tydliga mål med fokus på utveckling av såväl verksamhet som medarbetare.

De viktigaste uppgifterna är:

  • Verkställa kvalitativa och kvantitativa mål kopplade till tydliga ägardirektiv
  • Verka för fortsatt utveckling av företaget genom etablering på nya marknader, rekrytering av fler konsulter
  • Coacha och utveckla medarbetare, verka för hög medarbetarnöjdhet
  • Aktivt leda säljarbetet
  • Bibehålla och utveckla relationer med beställare, leverantörer och samarbetspartners

Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av ledarskap, affärsansvar och tillväxt inom kvalificerade konsulttjänster. Du har arbetat med miljöfrågor och har stor förståelse för de värden som följer av ett engagemang för miljö- och samhällsfrågor. Din profil är affärsinriktad med goda resultat inom försäljning av expert- och rådgivningstjänster. Vi ser helst att du har högre naturvetenskaplig utbildning alternativt civilingenjör, samt har stor förståelse för dynamiken i ett medarbetarägt bolag.

Bland flera önskade personlighetsdrag ser vi gärna att du kan beskrivas som energisk, drivande och målinriktad men även empatisk, ödmjuk och omtänksam.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 29 januari. Vid frågor kontakta Anna Åkesson 0763-38 87 96 eller Åse Torbjär Granath 0763-38 87 97.

Om företaget
EnviroPlanning är ett konsultbolag med specialistkompetenser inom miljö och samhällsbyggnad som t.ex. biologer, miljövetare, ingenjörer och landskapsarkitekter. Visionen är att samhällets utbyggnad skall styras av ekosystemets värden och människans hälsa. På så sätt skapas en bättre värld utifrån miljöhänsyn. Kunskap, kvalitet och arbetsglädje är viktiga kärnvärden i företaget vilket innebär att drivkraft och engagemang hos varje medarbetare värderas högt. EnviroPlanning grundades för drygt 15 år sedan, är medarbetarägt och har kontor i Göteborg med 18 personer. Läs mer på www.EnviroPlanning.se

Liknande jobb

Liknande jobb