Brigo söker kvalificerad ekonomiassistent med stora utvecklingsmöjligheter

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 9 januari 2017
Stängs
den 23 januari 2017
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en positiv och nyfiken ekonomiassistent!

Arbetsbeskrivning
Till vår ekonomiavdelning söker vi en ekonomiassistent som kommer att arbeta i en bred roll med stora möjligheter till att utvecklas. Du kommer att ingå i ett team om tre personer där vi arbetar tätt tillsammans och hjälps åt. Dina arbetsuppgifter innefattar kund- och leverantörsreskontra, avstämningar i samband med månadsbokslut och löpande bokföring. Du kommer även att hjälpa till med bokslutsarbete, moms- samt intrastatredovisning.

Bakgrund
Vi tror att du har en relevant utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i ett mindre/medelstort bolag.  

Som person är du trygg, noggrann, ansvarstagande och serviceminded. Du är självgående och använder gärna din initiativförmåga till att sätta dig in i en ny uppgift eller lösa ett problem när det uppstår. Kulturen hos oss präglas av engagemang och entreprenörsanda. För att passa in i vår organisation är du en öppen och kommunikativ lagspelare, som hugger i där det krävs. Vi söker dig som gillar ordning och reda och vill vara med och utveckla vår ekonomiavdelning. Vi vill att du har goda systemkunskaper och är van användare av Excel, vi arbetar i Jeeves. Du behärskar engelska i både tal och skrift, då det i rollen ingår en hel del kontakt med utländska kunder och leverantörer.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 23 januari 2017. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
På Brigo arbetar vi med produktutveckling, design, inköp, montering och logistik under parollen ”alla produkter kan tillverkas på mer än ett sätt”. Produkterna vi levererar är unika för varje kund och spänner från möbler och inredning till kataloger och system för visning av varuprover. Vi finns i Göteborg och i Rostarzewo, Polen, våra kunder finns på alla kontinenter. Vi skapar kundvärden genom att effektivisera produkter, produktion och logistik utan att ge avkall på kvalitet och leveranstid. Uppfinningsrikedom, styrning och planering är våra verktyg. Företaget är privatägt, startades 2002, vi är idag totalt cirka 110 anställda varav 30 i Sverige. Du finner oss på Ruskvädersgatan 6 i Göteborg. Läs mer på www.brigo.se