Marknadsområdeschef Syd till Nitro-Consult

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 10 januari 2017
Stängs
den 15 januari 2017
Kontakta
Anna Åkesson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nitro Consult förstärker organisationen med tre marknadsområden - Norr, Mitt och Syd – och i den nyinrättade rollen som Marknadsområdeschef Syd leder och utvecklar du verksamheten till nästa nivå. Huvuduppgifterna är affärsutveckling samt ledarskap för femton kvalificerade medarbetare, varav tre regionchefer, i Göteborg, Karlskrona och Norrköping. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen tillsammans med Marknadsområdeschef Norr samt Mitt.

Marknadsområdeschefen ska arbeta övergripande med strategiska frågor för att leva upp till bolagets långsiktiga mål. Du arbetar aktivt för att vidareutveckla affärerna för såväl befintliga och nya kunder och affärsområden/produkter. Andra utåtriktade aktiviteter är genomförande av mässor och kundevent, som stärker varumärket. Arbetet innehåller frekvent resande inom området.

Önskad bakgrund är relevant utbildning inom geologi, entreprenad eller anläggning och minst tio års erfarenhet från branschen, helst från konsultverksamhet. Du har även god erfarenhet av att genomföra egna projekt. Det är en förutsättning att du har arbetat med försäljning, förhandling och affärsutveckling och har ett brett och aktuellt nätverk i branschen. Du är en engagerad ledare med förmåga att prioritera, fatta beslut och att coacha regionchefer och övriga medarbetare. Med en social och öppen attityd kommunicerar du tydligt och förtroendeskapande både internt och externt. Som person har du stor initiativförmåga och stark ansvarskänsla.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 15 januari. Vid frågor, kontakta Anna Åkesson 0763-38 87 96.

Om företaget
Nitro Consult AB är Europas största och mest kompletta sprängtekniska konsultföretag. Företaget bildades 1969, har 75 anställda med huvudkontor i Stockholm och 8 regionkontor fördelade från Luleå i norr till Karlskrona i söder. Omsättningen uppgår till 120 miljoner men man står inför en kraftig tillväxt med planer på en fördubbling till år 2020. Nitro Consult ingår i Orica Mining Services, en koncern med verksamhet i ca 50 länder. Läs mer på www.nitroconsult.se.

Liknande jobb

Liknande jobb