Senior Projektcontroller till Locum

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 januari 2017
Stängs
den 17 februari 2017
Kontakta
Louise Miliotis
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Tjänsten är placerad på Locums kontor i Stockholm. Vi sitter i moderna, attraktiva och tillgängliga lokaler centralt på Södermalm. Locum har ungefär 300 anställda med bred och stark kompetens inom fastighetsförvaltning, byggprojektledning och teknik. Vi är stolta över att ha lyckats uppnå jämn könsfördelning och en bra åldersspridning.

Vi tycker att det vi gör är viktigt på riktigt. Nu behöver vi fler kollegor som delar våra värderingar och som vill bidra till det viktiga samhällsuppdraget vi har. Med lyhördhet gentemot våra uppdragsgivare, tydlighet, ansvarstagande och handlingskraft agerar vi för att uppnå våra mål.

Vi erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas, med kompetenta och inspirerande kollegor, kontinuerlig

I rollen som projektcontroller på Locum erbjuds du en chans utöver det vanliga. I tjänsten kommer du att stötta projektorganisationen som för närvarande driver en projektvolym på ca 16 mdr kronor. I denna roll får du ett stort ansvar och rapporterar till Stabschefen på projektavdelningen. Tjänsten är centralt placerad på Locums moderna kontor på Södermalm.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Som Projektcontroller har du ett övergripande ansvar för att stötta projektorganisationen i totalt ca 300 pågående projekt. Du kommer att ha ett nära samarbete med bland annat projektchefer, avdelningens ledning och projektekonomer på ekonomiavdelningen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

  • Att ta fram analyser, rapporter och utveckla ekonomistyrningsprocesser.
  • Vara kunskapsstöd inom projektekonomi för projektområdeschefer, projektchefer samt projektledare.
  • Ansvara för Unit4 Agresso och MAP-kostnadsstyrning samt utveckla arbetssätt, rutiner och rapporter.
  • Månatliga projektgenomgångar, framtagande av rapporter samt kvalitetssäkring av dem.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi ser att du har en gedigen erfarenhet av att arbeta med projektekonomi i stora projekt, gärna i miljardklassen. Du arbetar kanske idag på ett fastighetsbolag eller kommer från entreprenadbranschen. Viktigt är att du har en lång och gedigen erfarenhet ifrån projektekonomi. 

Vi ser att du är högskoleingenjör/civilingenjör/civilekonom alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att rätt kandidat har en väl utvecklad samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. För att lyckas i rollen bör du också ha en god förståelse för bygg/entreprenadbranschen samt en analytisk förmåga. Vi efterfrågar en siffermänniska som lätt kan tolka numerisk information. Som person har du en god kommunikationsförmåga och en öppen personlighet då man ingår i olika gruppkonstellationer. Vi ser även att du är självgående, ser vad som behöver göras och driver dina processer vidare.

Låter det intressant?

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar Locum med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Louise Miliotis på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Locum förvaltar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Stockholms läns landsting. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården i länet. Vår vision är att vara en av Sveriges bästa fastighetsförvaltare 2020.

Det vi gör är viktigt på riktigt.
På uppdrag av Stockholms läns landsting genomför vi en av de största satsningarna någonsin på sjukhusfastigheterna inom länet. Ny-, om- och tillbyggnader på bland annat Södersjukhuset, Södertälje sjukhus, Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge, S:t Görans sjukhus och Danderyds sjukhus ska färdigställas under de närmaste åren. Utöver det driver vi ca 800 byggprojekt årligen inom vårt ordinarie förvaltningsuppdrag.

Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Liknande jobb

Liknande jobb