Netel söker junior koncerncontroller, Stockholm

Rekryterare
Netel Gruppen
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 januari 2017
Stängs
den 22 februari 2017
Kontakta
Anette Wickholm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Det expansiva entreprenadbolaget Netel söker en vetgirig och driven koncerncontroller som vill utvecklas och lära sig mer inom koncernredovisning, regelverk och skatter. Du kommer att arbeta med bolagets koncernredovisning, rapportering och uppföljning av alla i koncernen ingående bolags verksamhet tillsammans med bolagets koncernredovisningschef. Du kommer att rapportera till CFO. Som junior koncerncontroller kommer du arbeta på huvudkontoret vid Slagsta strand och ingå i ett mycket erfaret ekonomiteam om sju personer där all transaktionshantering är outsourcad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som junior koncerncontroller:

 • Koncernredovisning
 • Analyser och utredningar
 • Finansiell rapportering
 • Delaktig i framtagande av årsredovisning
 • Ekonomistyrning
 • Utvecklande av rutiner och ekonomisystem
 • Kontinuerlig systemutveckling

Kvalifikationer och erfarenhet
För att fungera i rollen som junior koncerncontroller har du civilekonomexamen eller motsvarande, gärna med inriktning mot redovisning och 2-5 års erfarenhet från redovisning och/eller revision. Du har goda kunskaper i redovisning, är intresserad av koncernredovisning i enlighet med IFRS och är mycket van att arbeta med Excel. Vidare kommunicerar du obehindrat både på svenska och engelska i tal samt skrift.

Personliga egenskaper
Som person är det viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete och att du är en starkt drivande och engagerad i det du gör. Hos Netel är lagarbete viktigt och det uppskattas om Du kan göra det lilla extra för att hjälpa dina kollegor. Du är en ansvarstagande person som förmår att hantera krav på att leverera i tid. Du kan snabbt sätta dig in i komplexa frågor och kan skaffa dig en översikt över stora mängder finansiell information. Vidare trivs Du med och föredrar att arbeta på ett strukturerat sätt. Netel är ett bolag med korta beslutsvägar och det är viktigt att Du trivs i en flexibel miljö med stora möjligheter till utveckling.

Placeringsort: Stockholm

Som junior controller på Netel erbjuds Du:

 • En flexibel arbetsmiljö som präglas av entreprenörskap.
 • En bolagskultur med stark gemenskap.
 • Ett bolag med hög medarbetarnöjdhet.
 • Möjlighet att utvecklas inom komplexa koncernredovisnings- och koncernrapporteringsfrågor.
 • Att utgöra en del av ett framgångsrikt och snabbt växande bolag inom entreprenadbranschen.

Om Netel Gruppen
Netel gruppen består av ett ett flertal entreprenadbolag som med kreativitet och engagemang som ledord bygger fysiska tele-, bredbands- och elnät i Norden och Baltikum. Vi är väletablerade på vår marknad och har sedan år 2000 levererat helhetslösningar – med allt från planering och projektering till utförande och underhåll – åt teleoperatörer, nätägare, fastighetsägare, byggföretag, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar. Vi är nytänkande och utvecklande och betraktas i många av våra affärsrelationer mer som samarbetspartner snarare än leverantör. Vi är idag ett av de ledande företagen på vår marknad. Vi arbetar för att våra kunder ska nå sina mål och uppfylla sina kunders förväntningar. Vi sätter genomgående våra kunders behov i fokus, liksom att bygga förtroendefulla relationer och ömsesidigt givande samarbeten. Långsiktiga partnerskap är något vi eftersträvar i varje uppdrag.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Netel med Meritmind. För mer information är Du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Wickholm på 070-712 9808. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in Din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan Du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb