Lönekonsult till branschens bästa arbetsgivare

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 januari 2017
Stängs
den 25 februari 2017
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Trivs du i att jobba i en miljö som präglas av framgång och engagemang? Drivs du av att jobba i en konsultativ miljö och vet när det är bäst att ta fram dina olika personligheter? Vill du vara med att bidra till att Grant Thornton behåller sin position som branschens bästa arbetsgivare?
Då är detta tjänsten för dig!

Grant Thornton söker en ambitiös nyutexaminerad lönekonsult som trivs med att ha en rådgivande roll. Kunderna som Grant Thornton arbetar med är entreprenörer vilket gör att din vardag kommer att präglas av variation och tempo. Är det bästa du vet ansvar och har du en helikoptersyn över hela löneprocessen, kommer du att bli grym i denna roll!

Huvudsakliga arbetsområden i denna tjänst omfattar:
-       Rådgivning kring hela löneprocessen
-       Ha hand om förmåner, ersättning och representation.
-       Tolkning av kontrakt och avtal

I den här rollen kommer du att vara rådgivande till Grant Thorntons kunder och du har en konsultativ roll. Du får möjlighet att skapa dina egna relationer till kunderna samtidigt som du bidrar till dina kollegor med en positiv attityd.

Lämplig bakgrund
För denna roll kommer din personlighet vara viktigare än din erfarenhet. Vi söker dig som vill nå långt och har höga ambitioner. Vi tror du är nyfiken på förändring, älskar att skapa goda relationer och vet att deadlines är inget man skjuter på.

Om du ska klara av den här rollen tror vi att du nyligen har tagit en kandidatexamen i ekonomi alt. slutfört en YH-utbildning inom lön. Det viktigaste är din personlighet men självklart måste du kunna prioritera, värdera och agera för att lösa utmaningar som du kommer mötas av. Grant Thornton kommer att ge dig utbildning inom lön bara du ger rätt engagemang.

Viktig information
SW hjälper Grant Thornton med detta konsultuppdrag som startar i början av juni med möjlighet till tidigare start. Är detta rätt tjänst för dig och Grant Thornton känner samma sak kommer du att bli anställd hos dem längre fram. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 08-407 55 66

Här kan du läsa mer om Grant Thornton https://www.grantthornton.se/ och vill du se mer om hur det är att arbeta här, ta då gärna en titt på denna film

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.

Om Grant Thornton
Har du växtkraft? Frigör den hos oss.
Grant Thornton erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Vill du ta stort ansvar och dagligen ställas inför en mängd spännande utmaningar kommer du att trivas hos oss. Vi är stolta över att vara ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag och att våra medarbetare återigen har utsett oss till branschbäst i undersökningen "Sveriges Bästa Arbetsgivare". Grant Thornton klättrar till en andra plats totalt och är därmed högst rankad i branschen för fjärde året i rad. Här arbetar vi i team och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder.

Liknande jobb

Liknande jobb