Assistent med Controller-funktion -- Papperstillverkning & Förpackningar/Stab (2017-17A)

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 januari 2017
Stängs
den 17 februari 2017
Ref:
2017-17A
Kontakta
Marco Lucisano
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Innventia annonsbildVill du arbeta i ett forskningsinstitut som bidrar till en hållbar samhällsutveckling?

Vi söker en alert och noggrann person till en av våra enheter: Papperstillverkning & Förpackningar. Du kommer att arbeta både som controller och assistent. Du sitter i enhetens ledningsgrupp, ett kreativt och framtidsinriktat team!

Att arbeta inom division RISE Bioekonomi innebär en möjlighet att bidra till utvecklingen mot en framtida cirkulär bioekonomi. Vi arbetar i nära samarbete med industri och forskningsaktörer över hela världen. Tillsammans genererar och förädlar vi forskningsresultat och idéer baserade på framförallt skogsråvara. Det är en stimulerande och utvecklande miljö med en god kamratanda. Arbetsplatsen är belägen på Drottning Kristinas väg, nära KTH med såväl natur som staden runt knuten.

Arbetsuppgifter
En av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att följa upp enhetens ekonomiska resultat. Det görs genom att ta fram ekonomiska rapporter och att ta en ledande roll vid budget- och prognosarbete, mm. Du har ett nära samarbete med enhetschefen och ger även administrativt stöd till enhetens övriga ca 80 medarbetare. Som enhetsassistent arbetar du även med mötes- och projektadministration, arrangerar kundbesök och konferenser, gör presentationer och bokar resor. Vissa arbetsuppgifter delas med ytterligare en assistent som arbetar inom enheten.

Kvalifikationer
Du har eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi, administration, marknad, information eller projektledning och du ska ha erfarenhet från liknande arbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt behärskar programvarorna i MS Office.

Personliga egenskaper
Vi söker en självständig, flexibel och initiativrik person med vana från projektarbete och samarbete över organisationsgränser. Som person är du handlingsinriktad med god samarbetsförmåga, noggrann och trivs med att ha kontakt med människor. Det är viktigt att du har hög integritet samt är serviceinriktad. Du är prestigelös och gillar att arbeta med siffror och har lätt för att lära dig nya system.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.

För vidare information om tjänsten kontakta enhetschef Marco Lucisano, 08-676 7285.

Fackliga representanter är Mikael Gjärdman (Unionen), 08-676 72 71 respektive Kristina Junel (Sveriges Ingenjörer), 08-676 71 68.

Skicka Din ansökan till jobb@innventia.com snarast dock senast den 17 februari 2017. Skriv tjänstens befattning och nummer i ärendefältet.

RISE – Sveriges forskningsinstitut
Innventia, SP och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner. I internationell samverkan, med akademi, näringsliv och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. RISE 2 200 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. Vi erbjuder ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra produkter, tekniker och tjänster.  RISE Research Institutes of Sweden ägs av svenska staten. www.ri.se

Liknande jobb

Liknande jobb